100%Hodnocení produktu: 100%
- Velikost harddisku
- Kinect snímá téměř dokonale
- výborná grafika, neseká se
- velmi rychlé vyhodnocení pohybů
- u každého pohybu přesně určí, je-li prováděn správně nebo ne
- velmi snadné ovládání
- snadná instalace
- Hodně přitahuje prach
- v balení by mohly být dva ovladače (vzhledem k tomu, že dokoupení stojí 1000,-)
Měla jsem strach, že se kamerka (Kinect) bude sekat, že nebude moci vyhodnotit žádný pohyb, protože ho ani nezaznamená, ale je to přesně naopak, ovládání Xboxu pomocí rukou je výborné a řekla bych až téměř dokonalé. Jedinou malou chybičkou je pauzování Xboxu tím, že mírně upažím levou rukou, což je téměř každý druhý pohyb u her, ale je to naopak vyváženo tím, že načtení pauzy trvá déle a ve chváíli, kdy se začne načítat pauza stačí změnit držení ruky a vše OK.
Dále bych chtěla Xbox srovnat s Wii. Měla jsem tu čest zahrát si i na Wii a je to naprosto nesrovnatelné. Zatímco u Wii držíte ovladač v jedné ruce, Xbox snímá pohyby celého těla. U Wii lze je stát a pohybovat rukou a vše děláte výborně, Xbox načítá celé tělo, takže toto ulejvání (jako u Wii) vůbec nehrozí.
Myslím si, že je škoda, že na Xbox (Kinect) je méně her než na Wii ( myslím například Wii fit plus - to mi u Xboxu velmi chybí), ale je to hlavně tím, že Xbox je více herní konzole, než "pohybová" a je nová (Kinect) takže doufám, že se to časem spraví a veškeré hry, co jsou na Wii budou časem i na Kinect. Protože když vejdu do jakéhokoli obchodu, ať je to v UK nebo tady, všude mají maximálně 5 různých her na Kinect, ale na Wii podstatně více. To je velká škoda.
Jinak Xbox s Kinectem vřele doporučuji každému, kdo se chce začít trošku hýbat a nechce se mu do posilovny ani do tělocvičny. Stojí to za to.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (25)
- Ne