Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

MICROSOFT XBOX 360 250GB Kinect Bundle

Přidat recenzi

• Ocenění produktuVítěz ProduktRoku 2011

XBOX 360 - Microsoft - XBOX 360 - Ovládání pohybem - Wi-Fi - Pevný disk

Bundle konzole s pohybovým senzorem Kinect, hrami Kung-Fu Panda 2 a Kinect Adventures Díky novému elegantnímu designu, pevnému disku s kapacitou 250 GB a rozhraní Wi-Fi... více »

Kde koupit

44 zákazníků doporučuje tento produkt
4 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Produkt získal ocenění

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(39 z 47 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Jako zarytý oldschool pařan jsem se konzolím vyhýbal. Roků přibývá, práce taky a stal se ze mě casual gamer. Konzole teď plní vše co chci s tím málem volného času který zbývá. Xbox funguje výborně, Kinect v kombinaci s Dance Central je první řešení, které herně baví i manželku a že už toho díky mě z... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(25 z 32 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nad koupí tohoto zboží jsem přemýšlel delší dobou a rozhodoval se mezi Xboxem a PS3, nakonec mě přesvědčil Kinect senzor. Pokud by Xbox neměl tento pohybový senzor, určitě bych si pořídil PS3 bez mrknutí oka. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze MICROSOFT XBOX 360 250GB Kinect Bundle

Přidáno: 13. května 2012

Doporučuje produkt
  • Vynikající pro zlepšení kondičky všech členů rodiny
  • Vyšší ceny her nežli v okolních státech ( tak jako všechno )

Doporučuji koupi

ankoff

začátečník

ankoff

Přidáno: 8. května 2012

Doporučuje produkt
  • Rychly, kompaktni, prvotridne zpracovany zabavni system
  • Sviznejsi nez konkurence, porovnaval jsem s PS3 a Wii
  • HDMI Full HD vystup pro video a zvuk v jednom
  • Opticky vystup na zvuk Dolby Surround 5.1
  • Kompatibilni s PC monitory, televizory
  • Multimedialni prehravac obsahu z domaci site (pocitac s Windows Media Player nebo obecne DLNA - treba Linux Mediatomb nebo Netgear WNDR4500 s USB diskem...)
  • Integrovana rychla wifi 802.11n i gigova LAN
  • Nepreberne mnozstvi demo verzi her na odzkouseni
  • Odchytane a rychle online hrani (zkoiusel jsme na strileckach a autech) - cca 80 CZK mesicne
  • Zatim nejlepsi snimac pohybu na trhu (PS3 i Wii potrebuji mechanicka udelatka, ktera nejsou tak presna)
  • Velice povedene prislusenstvi (original volant, bezdratove hi-fi mikrofony pro karaoke LIPS)
  • Velke mnozstvi dostupnych her z druhe ruky
  • Silny hardware optimalizovany pro hry - co se trha na silnem PC, slape plynule na xboxu - napr. GTA IV ve FULL HD
  • Pohodlne a rychle nakupovani her pres online ucet
  • Cena odpovida lepsi grafice na PC...
  • Vestaveny prehravac neumi mkv, jen avi a mp4, da se obejit - ale neni to pro kazdeho :(
  • Problemy s titulky, natoz pak ceskymi
  • Hry v CR neskutecne predrazene a opozdene
  • Nema bezny vystup na sluchatka

Kdo dne opravdu potrebuje Blueray, kdyz xbox umi prehravat po siti temer cokoliv? Zdarma dostupna http://tversity.com/ prelozi i mkv do formy srozumitelne pro xbox, pokud tedy domaci sit neni z nejlevnejsich cinskych komponent...
Co se tyce hrani, puvodne jsem chtel Wii, kdyz jsem Nintendo vyzkousel - zaskocila me nizka kvalita grafiky a nepresnost pohybovych ovladacu, natoz pak nejake prehravani mych multimedii po siti.
PS3 uz umi prehravat po siti (http://www.ps3mediaserver.org/) a dokonce umi video zkopirovat na svuj disk - hry vsak dlouze instaluje a pomalu spousti - ovladace mi pripadaly prilis male a subtilni, cena za cely system zbytecne vysoka.
Xbox 360 byl z teto trojice nejrychlejsi, ovladace robustni a jednodussi, Kinect zabavny. S TVersity prehraje po siti i FULL HD (rychla, ale opravdy rychla wifi s poradnym routerem je nutna, pro kabel staci bezny router). Cvicime u Your Shape Fitness Evolved, nas osobni trener se zaplatil po prvnich 10 hodinach cviceni, nase tela vypadaji lepe a androidi aplikace nam umoznuje sledovat nas pokrok kdekoliv :) Do posilovny uz nepujdu, toto je levnejsi a zabavnejsi.
Hry si kupte napr. na www.sendit.com z GB (postovne a balne 2 libry, ceny ctvrtinove) - neplati se ani DPH, ani CLO a je to rychle.
Preji dobrou zabavu!

• Skoro za vše chce Microsoft peníze
  • Hlučnost
  • Chybí internetový prohlížeč
  • Exkluzivní hry jsou slabší, jediný Alan Wake za něco stojí

Xbox 360 je spíše pro děti a PS3 pro opravdový hráče.

Domin Eiter

Domin Eiter

Přidáno: 29. dubna 2012

Nedoporučuje produkt
  • exkluzivita několika málo her např. pgr atd
  • placené hraní online
  • vysoká poruchovost
  • nemá internet prohlížeč
  • pouze originální příslušenství které je z drtivé většiny předražené

bohužel mám tuto konzoli a dosti mě u ní naštvalo že nemá internet prohlížeč který nápříkla i nintendo wiii , bohužel placené hraní online , pohybový kinect senzor velice zaostává za konkurencí ps3 move, wii, atd . doporučoval bych jej spíše malým dětem kvulí již zminovanemu kinect senzoru na který vycházy o proti wii a move pouze dětské hry

Meci

• Parádní Joystick
  • Kinect - skvělé
  • Vcelku rychlé
  • Nezabírá moc místa
  • Přehrávání filmů,fotek,hudby i při hraní
  • Trošku složitější používání internetu
  • Škoda že menu není v Češtině
  • Potřebujete alespoň 2m na Kinect
  • Občas hlučná

Vůbec nelituji že jsemm tuto konzoli zakoupil - přesně naopak, jsem s ní nadmíru spokojen! Jednoduše se zapojí a pak už si jen užíváte hraní, myslím si že i Kinect se jim vcelku povedl :) Trošku mám problém s internnetem - to mají trošku složitější ale to bych neřešil - je to na hry a ne na surfování... Velmi se mi líbí některé afekty nepříklad když jedete v závodní hře po trávě tak vám vibruje ovladač pro věčí zážitek ze hry, to je skvělé! Měl jsem několik možností srovnat ovladač s ovladačem na PS a od Xboxu mi vyhovuje daleko více i když si myslím že je to opravdu jen o zvyku. Určitě bych doporučil 250GB - ze začátku se vyplatí stahovat dema - i tak si užijete spoustu zábavy a to může zabrat například kole 50GB přčemž by se vám nevyplatila 4GB verze. Shrnul bych to tak že jsem velmi spokojen s touto konzolí! Můžu jen doporučit a těch pár (pro mě) chybiček nemájí vůbec žádnou hodnotu, jsou to spíše takové menší nedostatky které stejně většina lidí nepotřebuje :)

Vincent

Vincent

Přidáno: 18. dubna 2012

• -jedinečná technologie kinect
  • -skvělá grafika
  • -přímé nakupování přímo přes konzoly
  • -možnost propojení s domácí sítí a tak přehrávat třeba filmy z PC
  • -Cena, cena a zase cena a to za vše, vše něco stojí a to každý pohyb na kinectu :-(
  • -Hry po síti jen za výpalné i když již zaplatíte nemalé peníze za hru
  • -Platí se i za tričko na virtuální postavičku ;-)
  • -nemá ani audio výstup, nutná speciální sluchátka či redukce.

Je to úžasná a revoluční konzole, jestli jste hravý ča máte děti tak si užijete spousty srandy, ale pamatujte, že vše něco stojí, jedna hra na 100% nestačí a i když si koupíte hru za nemalé peníze a chcete si zahrát na síti tak musítě platit xbox live kartu (něco jako dálniční známka). Příslušenství oproti wii a PS3 je omezené a nedá se sehnat v normálním krámě na hry, většinou jen na netu, ale je pravda že ho tolik nepotřebujete.
Kinect je úžasnej, hry na něj také např cvičení či různé sporty to je něco neuvěřitelně pěkného, nicméně po chvilce zjistíte že po lopotění v práci se vám ne vždy chce naplno skákat po obýváku a tak musíte mít i hry na ovladač. Je jich hodně jen krapet drahé.
Celkově skvělá věcička a je to zábavné hraní pro děti nezbytnost a vřele doporučuji, ale k základní ceně připočtěte dalších 10 000,- Kč za nějaké hry, druhý ovladač, zoom na kinect pro standartní české malé obýváky,XBOX live karta a možná i microsoft body aby si děti mohli koupit brýle či čepici pro virtuální postavičku. Pro hráče stříleček na PCna myši, na gamepadu je to PEKLO!!

Přidáno: 9. dubna 2012

• kinect
  • výkon
  • tichý chod
  • design
  • 250 GB HDD
  • wi-fi
  • xbox live (spoustu trailerů a demoverzí ke stažení)
  • cena (lepší, než za herní počítač s porovnatelným výkonem)
  • dostatek kvalitních her ve Full HD
  • podpora 3D (záleží na hře)
  • spotřeba
  • kvalita zpracování
  • nemá blue-ray mechaniku
  • nemá prohlížeč
  • kinect je občas nepřesný (záleží na hře)

Dlouho jsem se rozhodoval mezi Xboxem a PS3 (na Wii jsem ani nepomyslel z důvodu slabého výkonu).
Nakonec jsem si vybral Xbox z několika důvodů. Ačkoliv nemá blue-ray mechaniku a prohlížeč, má o trochu výkonější grafickou kartu a větší RAM (rychleji se načítá a má o něco hezčí grafiku než PS3). Tituly, jako Battlefield 3, Gears of War 3, nebo Crysis 2 vypadají na Xboxu opravdu dobře. A samozřejmě kinect. Je na něj více her, než na Move, je přesnější. Ovládání kinectem je jednoduší. (kombinace tlačítek a pohybového ovladače, jako má Move působí chaoticky.)
Hry na kinect jsou velmi chytlavé a opravdu se u nich zapotíte.
Je to lepší než jen sezení před televizí.
Jenom škoda, že na kinect zatím není dost her.
Kinect je také občas nepřesný, ale to by měly vyřešit updaty. Samozřejmě, že novější hry jsou přesnější.
Xbox live nabízí poměrně dost služeb a stahovatelného obsahu, ale na rozdíl od Playstation Store je placený.
Xbox je vhodný skoro pro všechny věkové kategorie a potěší jak děti, tak dospělé. Jak začínající, tak náročné.
Za tu cenu rozhodně stojí, a kdybych měl vybírat, šel bych do něj znovu.

xboxak

• sluchátka
  • flasdisky
  • disky
  • cena her
  • občas trochu hlučný ale i to se Da řešit

Je to nejlepší herní konzole za tu cenu to berte.

Cena her je trochu vyšší ale zlevnují se rychle.

Kdo si nechce kupovat disk který stojí necelé 2000 tak si kupte San disk je bud v 8gb nebo v 16 gb.

Multiplayer až v 4 hračích to je super když třeba pozve Te kámoš domu aby stě si zahráli nekake hry např gears of war 3 ,Rayman origins atd.

Konzole překvapí svým desingnem.

Materiál je kvalitní.

Disk je pro mě moc dráhy tak sem si koupil Sand disk 16gb a bohatě stačí.

xbox360 je lepší než PC.

Dopuručujuvam pokud si nevíte rady mezi PS3 nebo xboxem 360
rozhodně berte xbox360 ten stojí 5000 ale PS 3 stojí přes 7000!

mopie

Přidáno: 3. dubna 2012

• perfektní věc
  • cena

zatím dobrý, super u toho snímač pohybu....

Přidáno: 31. března 2012

Doporučuje produkt
  • skvělá zábava pro celou rodinu a přátele. Kinect je užasná věc. Velký výběr her.
  • snad jen drahé hry.

Zvažovali jsem nějakou konzoli aby se u ní musel člověk hýbat a XBOX to vyhrál na celé čáře.

Matěj

Matěj

Přidáno: 29. března 2012

Doporučuje produkt
  • konečně něco nového od Microsoft
  • kinect
  • design
  • kvalita zpracování
  • kapacita HDD
  • jednání ze strany Microdoft
  • stále se opakující problém u Microsoft - poruchovost
  • stále nízký počet her pro kinect

Dlouho jsem se rozmýšlel, pro kterou konzoli se rozhodnu. Wii jsem zavrhnul hned. Xbox jsem znal maximálně z televize a pro PS3 hrálo velké plus to, že jako malý jsem měl PS a miloval jsem hru Spyro. Nakonec mě ale xbox velice zaujal a to právě kvůli kinectu, o kterém jsem již dříve slyšel jako o projektu natal. Dlouze jsem porovnával rozdíl mezi PS3 a xbox 360. Dospěl jsem k názoru, že nijak velký rozdíl v nich není i když PS3 má BD a internetový prohlížeč. Nicméně nakonec jsem rozhodoval čistě ve způsobu ovládání. Kinect naprosto zvítězil.

Hned, jak mi to přivezli domů, jsem vše zapojil, a pochopitelně chtěl vyzkoušet přibalené Kinect Adventures. Zde nastal první problém. Kinect nefungoval. Volal jsem na Microsoft podporu, kde mě překvapil pohotový a velice vztřícný přístup slovenského operátora. Hned druhý den si pro kinect přijel kurýr a za týden jsem měl senzor opět doma. Zapojil jsem ho a opět nic. Po druhém telefonátu se mi po týdnu vrátila tentokrát opravená konzole a s ní, jako omluva, měsíc gold řístupu zdarma. Od té chvíle vše pracuje jak má a jsem velice spokojen.

Známý má již předem zmíněnou PS3 a tak často porovnáváme. Za rok jsme se nedokázali shodnout kdo má doma lepší konzoli, jediné rozdíly jsme zpozorovali jen v exkluzivních hrách a tipu použitého média.

Konzoli s kinectem určitě doporučuji. Je to veliká zábava a od té doby co tento skvost doma máme k nám chodí spousta známích a velice se bavíme. Před kinectem se vyblbnou i lidé, kteří hry VŮBEC nehrajou. Příkladem je moje manželka, která v životě vyzkoušela maximálně sims. Jakmile ale zapnu xbox, tak je hned vedle mě.

herni-konzole.plu...

Přidáno: 28. března 2012

Xbox 360 Slim | PluMi.cz

Herní konzole Xbox 360 Slim je vylepšeným modelem oblíbené herní konzole společnosti Microsoft. Kromě zásadní změny designu došlo ke sloučení tříjádrového procesoru...

Celá recenze na herni-konzole.plu...
Pavel

Pavel

Přidáno: 22. března 2012

Doporučuje produkt
  • po letech odladěná slim verze s pohypovým čidlem Kinect
  • druhá, vylepšená verze Fitness Evolve 2012
  • nová Forza 4 bundle s wireless volantem
  • trochu hlučí
  • roční placení Gold pro online hraní

Po přibližně po 20 letech hraní počítačových her pouze na počítačích jsem se konečně rozhoupal na nákup herní konzole. Jak zde psal někdo jiný něco jako - oldschool pařan. Hlavní důvod je, že jsou dávno pryč doby kdy jsem si počítač skládal a čas od času upgradoval - tu procesor, tam pamět či grafická karta, nebo disk. Na takové skládačky a následné ladění operačního systému již nemám čas. Zkrátka a dobře - chci zapnout a hrát. Další důvod je možnost využití pohybového čidla Kinect-u. S tím je úzce spjat pořádný program či hra. A tou se ukázalo být Fitness Evolve 2012. Již druhý díl s vylepšením detekce pohybu převážil na pomyslných vahách PS3 versus XBOX 360. U PS3 může být hmatově asi lepší golf či tenis s "něčím" (míněno čidlo) v ruce, zase na druhou stranu nehrozí, že dítěti vyletí čidlo z ruky (i při použití pásky přes zápěstí) a něco rozbije. Zde vidím výhodu Kinect-u, protože snímá opravdu celé tělo. Na některých diskuzích jsem se dočetl o nějakých zpožděních u XBOX zatímco PS3 s čidlem v ruce je 1:1. Po dvou dnech s Fitness jsem to zatím nepostřehl a zjišťuji, že kopírovat pohyb předcvičujícího je tak těžké a program nekompromisně vše hodnotí dle nastavené obtížnosti. Také jsem slyšel, že budou problémy se zadní stěnou pokud je nějak výrazně rozdílná. To by u mě přicházelo v úvahu díky bílé stěně a tmavému plakátu neboť se při cvičení nacházím na jejich rozhraní. Ale ani při kalibraci čidla ani při cvičení jsem na žádné potíže zatím nenarazil. Takže zatím spokojenost. Dále jsem si koupil Forzu 4 s novým wireless volantem. Nízká cena volantu cca 600 Kč (cena bundle 1800 Kč mínus cena hry 1200 Kč) je vykoupena absencí dvou tlačítek a pedálů - jsem začátečník, takže mi nechybí a dále nutnosti držet volant v ruce - nemožnost jej položit na stůl. Na Youtube již existují videa jak to fixovat na plastové lahve - uvidím zda do toho půjdu. Zatím se rozkoukávám/rozjíždím. A důvod této "ořezané" verze - nechtěl jsem na začátku coby začátečník utratit cca 2-5 tisíc za bytelný volant i s pedály. Zprovoznění mi chvíli zabralo - jednak je nutné upgradovat konzoli - proběhne automaticky při připojení na XBOX live (není nutná placená verze GOLD) a pak spárováním konzole a volantu. Při již běžící konzoli na to je potřeba stisk tří tlačítek - 1. XBOX tlačítko na volantu - na horní straně volantu uprostřed, 2. tlačítka na konzoli - je vepředu vpravo od tlačíka zapnutí konzole a za 3. tlačítka na volantu - ze spodu na prostřední části. Ještě jedna věc na závěr - chvíli jsem přemýšlel počkat rok či dva na nový XBOX 720 či PS4. Zde dávám přednost odladěné a vylepšené technologii před žhavými novinkami. Původně se XBOX přehříval (někdy až do mrtva), měl vyšší spotřebu a byl větší. Poslední model Slim je menší a na procesor na grafickou kartu byl použit menší výrobní proces. A povzdech na úplný závěr - coby náročný uživatel - konzole docela dělá hluk - při střelbě nebo závodění v autech to není slyšet, při cvičení jógy ve Fitness ano.

Ověřený zákazník 123shop.cz

Přidáno: 28. února 2012

Zakoupeno v 123shop.cz

• Pohybové ovládání je super
  • Musíte mít před televizí fakt dost místa

Xbox s kinectem ukazuje nové možnosti hraní her, kdy je můžete ovládat pohybem a hlasem.

Martin

Martin

Přidáno: 22. února 2012

• Suprová grafika
  • Velmi dobrý procesor
  • Wifi
  • Stovky demo her ke stažení zdarma
  • Některé plné hry z Xbox Live zdarma (např. Crash Crouse)
  • Hra Kinect Sport je úžasná
  • Zdravý pohyb
  • Zábava s celou rodinou
  • Kinect je naprosto přesný (někdy záleží na hrách)
  • Rozpoznávání obličeje
  • Bezdrátový ovladač
  • Facebook a Youtube
  • většina her i menu je v angličtině

Opravdová revoluce v hraní her! :) Nintendo už nemá šanci! Všem DOPORUČUJI!

VítekPlhal

VítekPlhal

Přidáno: 22. února 2012

Doporučuje produkt
  • kinect, super hrací konzole
  • nic, není přehrávač blu-ray

No tak čím bych začal, je to skvělá konzole, dá se na ní hrát mnoho her, které se dají koupit skoro všude, na xbox je třeba speciální hra: Forza motorsport 4, která je dělaná, přesně jenom na xbox a nedostanete ji k ničemu jinému, ani k ps3 a k pc, ale to je jako u ps3 tam zace mají Uncharted 3, taky výborná hra. konzole má velice pěkný a vytříbený design, asi hezčí než ps3, je takový kultivovanější, modernější. Hraní je skvělé, nejlepší je mít asi nějakou velice dobrou televizi, rozhodně né plazmu, asi nějakou LED TV úhlopříčka 107 cm, ty se dají sehnat za 20 000, no a s tímhle máte opravdu doma pěkně vymóděný koutek, kde se můžete odreagovat od okolního světa, výborná pařba na odreagování je gears of war 3 to je super střílečka nebo CoD MW3

Jin

Jin

Přidáno: 17. února 2012

(Upraveno 11. května 2012)

• Úžasná věc
  • Není to PS 3

Chci vzkázat těm retardům co si chtějí koupit PS 3 a ještě pomlouvají xbox že xbox má lepší grafickou kartu je levnější, má víc místa na disku a přehrajete na něm hry z předchozích xboxů ne jako u PS 3 kde neroshodíte hru na PS 2 a podívejte se na nejprodávanější konzole a pak na parametry konzolí nejspíš vám sklapne pysk

Ověřený zákazník Originalky.cz

Přidáno: 16. února 2012

Zakoupeno v Originalky.cz

vynikajici system ,zabava pro celou rodinu

Přidáno: 12. února 2012

Doporučuje produkt

Skvělá zábava na dlouhé večery

Vojtěch Pilař

Vojtěch Pilař

Přidáno: 10. února 2012

• -Gears Of War
  • -Jsou na něj některé zajimavé hry,například výše zmíněné Gears.
  • Vysoká cena proti PS3
  • Chybí legenda mezi simulátory-Gran Turismo
  • Těžší ovládání
  • Kinect občas neposlouchá a stačí trochu ostřejší pohyb a ve hře to muže znamenat klidně prohru.
  • Nemá Blu-Ray
  • Za hraní "po netu" se platí
  • Není prohlížeč
  • Musíte mít hodně místa před Kinectem

Zkoušel jsem to(U známých,odehráno tak 100 hodin),a řeknu jen to,že v hrách které jsou jen "upraveny" pro Kinect(např. Forza) tak to ovládání se fakt nedá,pro mě-Zlatej PS3

• Ne (14)

www.produktroku.cz

Přidáno: 25. ledna 2012

Vítěz ProduktRoku 2011

Vítěz soutěže ProduktRoku 2011, která vyhlašuje nejpopulárnější produkty podle preferencí spotřebitelů.

Celá recenze na www.produktroku.cz
han

han

Přidáno: 24. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • výborná grafika a kinect je velmi přesný
  • nic

radím koupit je to podle mě je to nejlepší konzole a kinect je supr systém xboxu 360 je velmi dobrý

• Ne (3)
Ověřený zákazník Extreme Digital Zrt.

Jan Chovančík

Přidáno: 16. ledna 2012

Zakoupeno v Extreme Digital Zrt.

• hry
  • cena

Produkt je dobrý ale dodací lhůta je poněkud špatná a cena by se ještě kloidně nechala stáhnout a pár stopvek. ale jinak jsme spokojen. komunikace je dulzit a ted jen doufám že dorazí

Maroš Michálek

Maroš Michálek

Přidáno: 14. ledna 2012

• Výborná věc , pěkně se u toho zapotíte
  • Aby jste si mohli zahrát , musíte přestěhovat půlku obyváku

Je to prostě bomba.

CooLFire

CooLFire

Přidáno: 4. ledna 2012

• Kinect je BOMBA !
  • Pokud chcete na kinectu hrát ve 2 musíte být dál než 2 metry asi 2,5m a pro jednoho pouze 2m

Určitě s koupí neváhejte

• Ano (7)

Miroslav Masný

Přidáno: 3. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Pro děti ideální na zábavu, kdy prostě neposedí, protože se musí u hraní HÝBAT(jen u her označených KINECT). Wifi připojení přes internet, možnost hraní s přáteli, kteří jsou třeba na konci světa :-)
  • Nutný volný prostor 2m před obrazovkou.

Maximální spokojenost, nejen děti jsou nadšené. Možnost nákupu levných použitých her. Hry např. pro dva nikdo nepotřebuje ovladač, kinect snímá úplně v pohodě 2 osoby. Přes ovladače možnost hraní až 4 lidí na jednom xboxu nebo i více přes síť internet!!! Nemohl jdem sehnat vhodný dárek pro děti kluk 7 a holka 6 let. Obě mi pak řekly, že se můžou z toho zbláznit, protože to je nejlepší dárek a vánoce, které kdy měly. Vřele opravdu doporučuij. Raději pošetřit a koupit něco co vám vydrží a má toi přidanou hodnotu, než koupit levnou blbost.

vitouch

no.dir

Přidáno: 20. prosince 2011

Zakoupeno v MicroGames.cz

Doporučuje produkt
  • herní konzole u které jen nesedíte, ale ovládáte hry vlastním tělem
  • nečekaně rychlá odezva snímače
  • wifi

viz Pro:

Ověřený zákazník 123shop.cz

Přidáno: 18. prosince 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

Doporučuje produkt
  • donutí zábavnou formou k pohybu
  • dostatek prostoru v místnosti

doporučuji, vhodný dárek

Ověřený zákazník XBox360konzole.cz

Přidáno: 16. prosince 2011

Zakoupeno v XBox360konzole.cz

Doporučuje produkt
  • super cena i dodání mohu doporučit jsem maximálně spokojen

super

Petr Beneš

Petr Beneš

Přidáno: 24. listopadu 2011

• Vyměnitelný 250GB pevný disk
  • Kinect
  • Wi-Fi
  • Nic

Mám tento produkt doma a jsem s ním naprosto spokojený. Kupoval jsem ho v lednu 2011. Z vlastní zkušenosti bych produkt doporučoval. Líbí se mi nový Kinect, je originální a zažijete s ním spoustu zábavy. Dále se mi líbí i vyměnitelný 250GB pevný disk a připojení přes Wi-Fi. Jenom mě trochu vadí, že Xbox 360 nemá bluray mechaniku, hry ve 3D by byly o malinko lepší.

pocitace.nej-rece...

Přidáno: 14. listopadu 2011

Recenze Xbox 360 - herní konzole

Firma Microsoft se nám představuje nejen jako výrobce operačních systémů, ale také jako tvůrce hardware nebo příslušenství. V oblasti domácí zábavy nám Microsoft nabízí herní konzoli Xbox 360...

Celá recenze na pocitace.nej-rece...

Přidáno: 31. října 2011

Doporučuje produkt

hraní her společně s pohybem

ridik95

ridik95

Přidáno: 24. října 2011

• hardware
  • software (podpora 3d, rozpoznání obličeje, hlasu, atd.)
  • provedení
  • prostě vše
  • snad jen, že lesklý povrch se brzy zašpiní od otisků
  • a že na kinect není prozatím dost her

Nová konzole se prostě povedla a kinect též, hraní je tak více zábavnější než kdykoliv předtím, když hru můžete ovládat ovladačem, pohybama a částečně hlasem. Jediné co mě mrzí, že na kinect není zatím dost dobrých titulů a ještě nějaký čas potrvá než nějaké příjdou (ghost recon future solder, atd.). Co bych ještě konzoli vytknul je, že se na lesklém povrchu brzy vytvoří šmouhy od otisků prstů a že se (teda podle mě) docela hodně zaprašuje, ale to už opravdu bych byl veliký puntičkář, kdybych měl popsat nedostatky této konzole. Tak pokud si chcete koupit konzoli a přemýšlíte jestli ps3 nebo xbox, berte xbox, rozhodně neprohloubíte.

• Ano (15)

Přidáno: 23. října 2011

Doporučuje produkt
  • Alespoň se u toho děti hýbou:))

Tommy33

Přidáno: 17. října 2011

• samé superlativy !!!!
  • super hratelnost, grafika, prostředí
  • parádní hry
  • senzor kinect - hry - vyblbne se u toho každej
  • myslím si že za tu cenu, výborná konzole!!! KAM SE HRABE PS3 !!! .)
  • asi jedině prostor, máte malý byt?? -> není to pro Vás (minimální vzdálenost od senzoru 1,8m, ideálně však 2,5m)

Pro malé i velké, mladé i staré... dokážete se na tom zničit tak že druhý den nemůžete chodit :D:D -> vlastní zkušenost. Není nic lepší než zapařit s kamarádama, u toho se zapotit z pohodlí domova .))

• Ano (20)

Radek

Přidáno: 8. října 2011

Doporučuje produkt
  • Pohodlné hraní díky bezdrátovému ovladači. Tichý chod. Wifi a samozřejmě kinect.
  • Drahé hry a menu není v českém jazyce

Zakoupil jsem hlavně kvůli systemu kinect.

Petra Kdolská Šnoblová

Přidáno: 7. října 2011

(Upraveno 7. října 2011)

• pěkná grafika
  • možnost pohybu při kinect-hrách

Jednoznačná volba pro herní konzoli, široký výběr her. Už dlouho jsem se u hraní tak nepobavila.

Přidáno: 4. října 2011

• Cena a rychlost dodání

Tento výrobek jsem si vybral dle recenze a je to super

Donny

Přidáno: 30. září 2011

Doporučuje produkt
  • Vynikající pro rodinou zábavu v případě špatného počasí.

Ovládání tělem je perfektní. Je třeba počítat s dostatečným prostorem před televizí/senzorem. Vhodné spíše do bytů s většími místnostmi než je dnešní "panelákový" standard.

Jana Matějková

Přidáno: 17. září 2011

• Velikost harddisku
  • Kinect snímá téměř dokonale
  • výborná grafika, neseká se
  • velmi rychlé vyhodnocení pohybů
  • u každého pohybu přesně určí, je-li prováděn správně nebo ne
  • velmi snadné ovládání
  • snadná instalace
  • Hodně přitahuje prach
  • v balení by mohly být dva ovladače (vzhledem k tomu, že dokoupení stojí 1000,-)

Měla jsem strach, že se kamerka (Kinect) bude sekat, že nebude moci vyhodnotit žádný pohyb, protože ho ani nezaznamená, ale je to přesně naopak, ovládání Xboxu pomocí rukou je výborné a řekla bych až téměř dokonalé. Jedinou malou chybičkou je pauzování Xboxu tím, že mírně upažím levou rukou, což je téměř každý druhý pohyb u her, ale je to naopak vyváženo tím, že načtení pauzy trvá déle a ve chváíli, kdy se začne načítat pauza stačí změnit držení ruky a vše OK.

Dále bych chtěla Xbox srovnat s Wii. Měla jsem tu čest zahrát si i na Wii a je to naprosto nesrovnatelné. Zatímco u Wii držíte ovladač v jedné ruce, Xbox snímá pohyby celého těla. U Wii lze je stát a pohybovat rukou a vše děláte výborně, Xbox načítá celé tělo, takže toto ulejvání (jako u Wii) vůbec nehrozí.

Myslím si, že je škoda, že na Xbox (Kinect) je méně her než na Wii ( myslím například Wii fit plus - to mi u Xboxu velmi chybí), ale je to hlavně tím, že Xbox je více herní konzole, než "pohybová" a je nová (Kinect) takže doufám, že se to časem spraví a veškeré hry, co jsou na Wii budou časem i na Kinect. Protože když vejdu do jakéhokoli obchodu, ať je to v UK nebo tady, všude mají maximálně 5 různých her na Kinect, ale na Wii podstatně více. To je velká škoda.

Jinak Xbox s Kinectem vřele doporučuji každému, kdo se chce začít trošku hýbat a nechce se mu do posilovny ani do tělocvičny. Stojí to za to.

• Ano (25)
Gabriela

Gabriela

Přidáno: 1. září 2011

(Upraveno 1. září 2011)

• Velikost
  • Možnost sledování videií, chatu, poslouchání hudby
  • Skvělá zábava na večírky
  • Spálené kalorie
  • Lesklý povrch který se snadno poškrábe (matný je jen u 4GB)

Konzoli používáme jak na hraní, tak ke sledování filmů z dvd nebo z flashky, kterou zapojíme do USB v zadní části konzole.
Kinect si nadmíru užíváme.... během prvního měsíce jsem zhubla 2kg. Stalo se pravidlem, že při návštěvě přátel s dětmi Xbox s kinectem jedou na plné obrátky.

• Ano (10)
Ověřený zákazník AkceNaElektro

Hedgehok

Přidáno: 20. srpna 2011

Zakoupeno v AkceNaElektro

• S Kinectem pro nás revoluční myšlenka - ovládat hru pohyby těla.
  • Hra je určena jako dárek pro vnoučka,nechceme aby jen seděl pasivně před obrazovkou.
  • Nezkoušel jsem připojení na internet,který určitě rozšiřuje využití zařízení.
  • Není český návod,ani na konzoli,ani na dod.hru "Adventures".
  • Trochu znejistěl při instalaci,která je jinak jednoduchá - dle obrázků.Zarazil jsem se na zajišťovacím límci Kinectu,nikdy před tím jsem Xbox neviděl.Snažil jsem se vše velmi opatrně zprovoznit,zařízení budu znovu balit a posílat vnukovi.
  • Hru možno spustit jen na nastavení displeje PAL60,což je na zhoršení obrazu.Nezkoušel připojení HDMI.
  • Konzole docela "topí".

Nejsem hráč,hra je určena jak jsem se již zmínil 11letému chlapci.Doufám že bude bezporuchová.Nemohu srovnávat se současnýni konkurenty PS3 a Nintendo Wii,nikdy jsem to neviděl v provozu.Kdysi jsme začínali s Atari,potom PS1 a naposled PSP.Tohle je pokrok,nedovedu si představit co bude např. za 5 let.

• Ano (10)
  • Ne (5)
Ověřený zákazník Aukro.cz

Tomáš

Přidáno: 14. srpna 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• Výhodná koupě(nejlevnější na českém trhu)
  • Nebyl u zboží záruční list.
  • Takže bez záruky.

Shaněl jsem tento produkt již několik měsíců a tato koupě byla zcela výborná.
Nové zboží vydraženo za exkluzivní cenu.
Určitě doporučím,protože se jedná o převratnou novinku ovládání pohybem.
Budu určitě trvat na záručním listu.

Štěpán

Přidáno: 11. srpna 2011

Zakoupeno v Herní svět

• Kinect, větší online herní komunita, achievementy, avatar
  • oproti PS3 neumí přehrávat formát blue-ray , nemá internetový prohlížeč

Rozhodoval jsem se mezi PS 3 a Xboxem 360 a vyhrál to Xbox.
mám ho měsíc a jsem spokojen, neměnil bych.

• Ano (7)
nikelbac

začátečník

nikelbac

Přidáno: 8. srpna 2011

• Kinect super věc, člověk se u toho vyřádí a z mého pohledu ideální i pro děti, které rádi sedí u her, tak nebude jen sedět, ale hýbat se u toho.
  • Občas to dá opravdu zabrat.
  • Na hraní her super věc.
  • Chvíli mi trvalo si zvyknout na gamepad Xboxu.
  • PS má gamepad o něco lepší.
  • Trochu škoda, že Microsoft do svých konzolí nedává Blue-ray mechaniky, jako Sony do PS3.
  • Co mě mrzí, je nepřítomnost internetového prohlížeče, absence spolupráce xboxu se zařízením připojeným přes USB, kdy Xbox toto zařízení prostě nenačte, pokud to není přímo pro Xbox.
  • V tomhle má PS3 velký náskok, ať připojíte co chcete, tak to načte a funguje.

• Ano (25)
  • Ne (7)
Ověřený zákazník SuperGamer.cz

Přidáno: 23. července 2011

Zakoupeno v SuperGamer.cz

• výborná kvalita zpracování, super zábava
  • zabírá to moc času :(

Produkt jsem vybírala podle funkčnosti a použitelnosti do budoucna a využití na mnoho způsobů
kinnect je super - urcite doporucuju koupit dohromady

petem1

Přidáno: 20. července 2011

(Upraveno 23. července 2011)

Zakoupeno v Herní svět

• o proti starší verzi bylo vylešeno snad vše,kinect je výborná hračka pro pohyb (měli jsme wii-zastaralá grafika,ovladač v ruce),chce to víc místa před kamerkou tak 2*2m aby jste se vešli do obrazu celí,za ty peníze to stojí za to(PS 2 stála na začátku své kariery 22000,-)
  • cena kompetu je velmi nízká na dnešní dobu
  • PS3 vs XBOX 360 ? ps3 dám 80%,xbox 100%,nebudu zde rozepisovat co má která konzole lepší,nato ať si udělá každý názor sám(článků na internetu je dost)
  • nic

sezorové ovládání mechaniky a xboxu
velmi tichý chod
velikost
výborná sluchátka
menší napájecí zdroj
hdmi
xbox live
spousta her(dnes seženete za pár stovek)
wi-fi
250HDD už v ceně
lesklý povrch nevadí-stené jako u plazmy

• Ano (15)

Zobrazuji 1 - 50 ze 104 recenzí [ 1 ] 2 3