Velmi tento produkt v jakkekoliv verzi doporucuji, da se stim uzit dosti zabavy, najit i nove kamarady, hrani po netu s realnymi hraci ma svoje prednosti, velmi siroka komunita hracu, opravna v kazdem vetsim meste Zobrazit celou recenzi
Sony Playstation 3 160GB
Playstation 3 - Sony - Playstation 3 - Bluetooth - Blu-Ray - Wi-Fi - Pevný disk Herní konzole PlayStation 3 Slim obsahuje nejnovější verzi firmware, který přidává podporu pro přehrávání filmů i her ve 3D. Navíc si nový Slim disagn zachoval elegantní křivky... více »
od 5 249 Kč
průměr z 100 hodnocení
81% | (81) | |
13% | (13) | |
3% | (3) | |
0% | (0) | |
3% | (3) |
Playstation 3,prostě klasika která nesmí chybět v pokoji každého správného hráče,který vyrůstal na ještě staré jedničce !
Nová trojka toho nabízí opravdu moc a hry jsou na lepší úrovni jako na pc a to nemluvně o tom,že většina her vychází právě jen na PS3 - Gran Turismo a jiné bestovky.
Trojka toho zvládne hodně,přehrávat filmy,zobrazovat internetový prohlížet a koukat na youtube či facebook s tou možností,že nikdy nedostanete viry,protože PS3 nemá žadný operační systém,tudíž naprosto bezpečný,ovšem tohle asi hráči řešit nebudou.
Možnost kupovat hry přes internetový obchod a vždy o několik stovek levněji,hry se platí přes Sony kartu kterou zakoupíte v každé lepší prodejně her.
Pokud' jste klasik a nechcete si prostě zvykat na Xbox,který o něco levnější tak si raději počkejte a připlatte právě na tento super stroj,který Vám dá spoustu zábavy.
Přidáno: 16. března 2012
Herní konzole Sony PlayStation 3 (PS3) ve verzi Slim je inovovaným modelem oblíbené herní konzole společnosti Sony. Nový design sebou přináší nejen menší...
Celá recenze na herni-konzole.plu...Super konzole
Kdo chce konzoli a ne PC, tak ať ani neuvažuje o Xboxu360, ten křáp se pořád rozbíjí. PS3 je vrchol
vlastnil jsem X360 na kterém jsem nebyl spokojen s nulovým multimediálním využitím a s placeným hraním online, proto jsem se rozhodl pro PS3 se kterým jsem nadmíru spokojen
uzivatel
Přidáno: 8. února 2012
Ps3 i xbox jsem mel,takze mohu hodnotit objektivne. jednoznacne je ps3 kopii x boxu.co se tyce bezdraroveho ovladani a hdd a nintenda wii co se tyce pohyboveho ovladace.grafiku nabizi u spousta her srovnatelnou jako u xboxu,u nekterych smozrejme lepsi i horsi. jednoznacnym tahakem je online hrani zadarmo a nekterr exkluzivni tituly (pro me osobne god of war a uncharted).
Chtěl jsem herní konzoli a PS3 Slim je podle mě v současnosti ta nejlepší. Nabízí spousty malých i větších plusů oproti konkurenci. Navíc byly odstraněny konstrukční chyby které se objevovaly na starších verzích PS3. Zatím velká spokojenost.
Horseman from Darksiders
Přidáno: 25. prosince 2011
Chodím zatím jen ke kamarádovi si zahrát. Nejlepší je, když se nás sejde víc (třeba výkendový chlastačky atd...) donesou se 4 ovladače, spárujou se a ve čtyřech se zapne little big planet či tekken6. Grafika je naprosto úžasná (samozřejmě přes HDMI), ovladatelnost skvělá.... na PC (například u závodních simulátorů) máte buď plný plyn (nejčastěji šipka nahoru) nebo žádný. To na ps3 díky DualShock3 ovladačům si regulujete míru plynu podle toho jak silně stisknete tlačítko. Obrovské plus jsou trofeje, které vás nepřímo donutí hrát hru znovu a znovu pro získání platinové trofeje ze hry a předehnat tak své kamarády u kterých i na svých konzolích můžete vidět co právě hrajou či právě jak jsou daleko s trofejema u jakékoliv hry. Ps3 je prostě luxusní hračka.
Koupil jsem ho protože mi umřel předchozí FAT model a bez PS3 žít nemůžu :)
Tento produkt jsem si koupil kvůli zábavě, hraní her, přehrávání filmů a jiných multimédií z usb, internetu atd.
Dříve jsem měl PSone,potom i druhou řadu konzole PS,takže rozhodování jestli si pořídím Xbox 360,nebo třetí PS byla jasná volba. Konzole jsou podle mě na hry to nejlepší co si může člověk pořídit,hry se sice musí kupovat originální,ale dnes už je taky jiná cena,než dříve,navíc zrovna tady na heurece si můžete najít tu nejlepší nabídku. Bohužel ke konzolím je dnes nutnost zakoupit,nebo vlastnit nějaké zobrazovací zařízení s HDMI ( DVI ),před pořízením monitoru jsem měl konzoli zapojenou do CRT TV a opravdu je rozdíl znát,nejhorší je zobrazení textu na starých TV,které ani pomalu nejde přečíst. Jinak vám toto herní zařízení může dělat jenom radost,člověka dokáže zabavit na dlouhou dobu a pro nějaké občasní se vyřádění je ideální. Díky připojení k internetu můžete dokonce surfovat a stahovat filmy,ale prohlížeč má bohužel zatím jen malou podporu a sám ho beru jen jako krajní řešení,když není nic jiného.
Konzoly PS3 jsem dostal darek k Vánocům. Balení obsahovalo herní konzoly, manuály, záručná list, jeden ovladač, redukci ze cinch na scart a propojovací kabely. Ovladač je možno propojit USB kabelem (dobíjení) nebo ho užívat bezdrátově, dá se připojit i klávesnice od PC s USB koncovkou.
Zobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí