Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony PlayStation Portable

Sony - PSP

Nová verze zachovává základní funkce a styl designu stávající verze herní konzole PSP™. Kromě toho disponuje 4,3-palcovým LCD displejem s vysokým rozlišením, který je na kapesní...více »

Hodnoťte produkt:

Ceny od: 3 779 Kč vč. DPH

Recenze Sony PlayStation Portable

Přidáno: 19. března 2010

Mr.whass

Mr.whass

tenhle kapesný playstation má pár nedostatků \hlavně výdrž\ ale na hraní her je mnohem lepší než nintendo DS

Pro:

• parádní design
  • displej
  • hry všeho druhu
  • výběr barev
  • internet
  • ochrané obaly jsou výborné

• drahé hry
  • kratší výdrž,7 až 8hodin
  • složitější vkládání UMD disků

Přidáno: 12. února 2010

Bukerman

Play Station Portable je jedna z mála přenosných konzolí, která se dá používat při chůti a při běhu. Každý si tuto konzoli určitě oblíbí. Je málo takto kvalitních konzolí. Tato je jedna ze dvou nejkvalitnějších společně s Nintendem DS(i) (Lite), které má jeden displej dotykový a to je nesporná výhoda. Play station Portable je jednou z možností kvalitních herních konzolí, které spatřily světlo světa. Stejně jako s jeho bratry play stationem 2 a 3 si užijete spoustu her a zábavy.

Pro:

• - malý a lehký
  • - možnost připevnění, tčeba na karabinu
  • - možnost zakoupení stojanu
  • - skladný
  • - celkem velký výběr her, které jsou na dnešní vysoké úrovni
  • - velké rozlišení her a dobrá grafika
  • - přehledné menu
  • - elegantní vzhled
  • - jednoduchá manipulace
  • - možnost přehrávání i jiných formátů.

• - malý diplej
  • - mnohem a mnohem komplikovanější ovládání než u velkých konzolí
  • - hry na něj jsou převážně v angličtině jako i samotná konzole
  • - zabezpečení hesla není možné a když si stáhnete doplněk, tak se dá jednoduše obejít

Přidáno: 28. ledna 2010

BOGII

Playstation Portable je celkem dobrá herní konzole.Disponuje velkým 4,3 palcovým displayem.Dobrá je o funkce WIFI,
která se teda moc nepovedla,k připojení je nutno mít alespoň 90% silný WIFI signál.Unovějšího modelu je i zabudovaný
mikrofon.Hlavní paměť je 64mb ae uživatelská paměť se dá rozšířit paměťovou kartou Memori Stick Pro Duo.
Přehrává formáty:AVI,JPEG,MP3,MP4,WMA,WAWE,TIFF,BMP,GIF,PNG....
Můj názor na tuhle konzoli je spíše záporný protože mě velmi rychle omrzela cca po 3 měsících.

Pro:

• +:malé rozměry
  • celkem dobrá grafika her
  • možnost přehrávání filmů,obrázků,hudby...

• -:WIFI
  • drahé hry

Přidáno: 10. ledna 2010

Laki

PSP je velmi výkonné multimediální zařízení pro každého mladého i staršího teenagera. Díky wi-fi si můžete prohlížet internet a surfovat. Mp3 přehrávačem si spravit dlouhou chvíli a hrát nespočetné množství her. PsP je v několika barevných provedení a pokavaď vás ani ta nenadchnou. Lze si koupit barevné výměnné kryty. Od koupi mp3 odradí možná cena, i když ta už dnes není tak vysoká jako dřív.. Velmi doporučuji pro lidí co musí neustále něco hrát. Kamarád ho vlastní a je sním velmi spokojen!!!

Pro:

• Výborná herní konzole
  • nespočetné množství her
  • podpora wi-fi
  • přehrávač mp3
  • přehrávač videí
  • mnoho doplňků
  • pam. karty

• vyšší cena

Přidáno: 7. ledna 2010

rothtomas

Super herní konzole !!!

Pro:

• De vložit crack
  • super hry
  • dobrá kvalita i cena !!!
  • Přenosní
  • Hezký vzhled
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?

Přidáno: 23. prosince 2009

ale mohla by ta cena padat rychleji

Pro:

• jeto prakticke

• vidrz baterie

Přidáno: 15. prosince 2009

začátečník

Jungler

Perfektní hračka do metra, školy, práce atd. Od té doby co ho mám, nevím co je nuda :)

Pro:

• přehrávání filmů i muziky
  • možnost připojení k internetu pomocí wifi
  • u vetšiny her Velmi pěkná grafika
  • obrovská kvanta výborných titulů

Proti:

• vysoký faktor tvorby závislosti :-D
  • Ano (7)

Přidáno: 11. prosince 2009

wendolf71

Velice dobrá koupě !

Pro:

• PSP je verze 2004, v TA-085 v2. Ve velice dobrem stavu.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne (2)

Přidáno: 10. prosince 2009

S psp jsem byl spokojen
Doporučuji všem hráčům

Pro:

• velký display,
  • dobré zvuky,
  • mobilita,
  • všestranost popužití
  • příznivější cena

• horší tlačítka

Přidáno: 5. prosince 2009

martin

Aukro.cz

v podstate je to dobry vynalez, na zahnani nudy opravdu skvele, jine využití nevidím

Pro:

• zahnaní volných chvil nebo nudy, jdou hry-spousta znamych titulu z pc a ps2 a ps3, filmy, mp3, pripojení na internet pomocí wi-fi...

Proti:

• vetsí rozmery, nepodsvicena tlačitka, nutnost prehraní softwaru, vymačkaní smerovych šipek- nasledna oprava

Přidáno: 29. listopadu 2009

Jiri Svoboda

Spokojenost

Pro:

• Skladnost, vynikajici na cesty.
  • Skvely displej.
  • Podpora pamet. karet.
  • Prehravani hudby, filmu, hrani her
  • Wi-fi, internet

Proti:

• Nachylnost k uspineni od drzeni.
  • Nutnost konvertovani filmu do urciteho formatu

Přidáno: 22. listopadu 2009

novakludvik

Je to Super

Pro:

• Super prodejce! Rychlý a dobrá komunikace!
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (5)
  • Ne (1)

Přidáno: 28. září 2009

neli13

O konzoli Sony PSP (3000) toho bylo napsáno mnoho. V současnosti již tato konzole má svého nástupce, PSP Go, přestože výrobce uvádí, že to je jen souběžný prodej. PSP je určitě velmi vhodné všude tam, kde nemáte herní konzoli nebo PC. Hry jsou v dobré kvalitě, lze si přidat videa, hudbu, podpora Wi-fi, takže internet a jiné příslušenství. Určitě poslouží k dobré zábavě!!!

Pro:

• - zábava na cesty
  • - možnost internetu, hudby, videa
  • - vydrží celkem dlouho, nenudí

Proti:

• - žádné příslušenství v základním balení
  • - mohl být lepší displej
  • - dražší hry
  • Ano (6)

Přidáno: 25. září 2009

Ověřený zákazník HSHOP.cz

Kateřina Laluchová

HSHOP.cz

Hodně cestujeme a zaplňujeme tím volný čas
Produkt je dobře použivatelný
Tento produkt bych doporučila ostatním
Při příštím nákupu si budu dávat lepší pozor na to zda má výrobek českou lokalizací

Pro:

• Ideální na cesty
  • Výrobek má Wifi
  • Lehké na ovládání
  • Dobrá kvalita LCD obrazovky
  • Možnost dokoupení různých druhů příslušenství

• Přístroj není v češtině
  • Hry jsou k zakoupení v anglické verzi s českým manuálem
  • Ano (6)

Přidáno: 5. září 2009

jindrusa

Mám tuhle konzoli už nějakou dobu a je to takové multimediální centrum v kapse. Je to nejvýkonější přenosná herní konzole což u her zřetelně poznáte. Grafiku u některých her se dá přirovnat k ps2..zkrátka nádhera. Filmy díky velkému a kvalitnímu displeji vypadají také skvěle. Poslechu hudby bych jen vytknul, že zvuk z psp je(vyjma velmi kvalitních sluchátek u kterých sem tento problém neměl)je ve sluchátkách slabý a v městském ruchu moc neuslyšíte. Dále na něm na slunci není téměř nic vidět. PSP přežilo taktéž mnoho děsivých padů i když je to na něm znát a displej se bez ochranné fólie celkem snadno poškrábe. Na baterii vydrží cca 5 hod. ale s podtaktovaným procesorem (nutno custom firmware..ztráta záruky ale vylepšení funkcí psp..např. prohlížení pdf, ICQ a spousta uživateli vytvořených prográmků) a vypnutým displejem vydrží na poslouchání mp3 i 8-10 hod. Webový prohlížeč je použitelný ale velmi pomalý, připojení přes wfi ale např. při multiplayeru stejně funguje skvěle.
V zásadě doporučuji!..cesta do školy či práce nebyla ještě nikdy kratší!.:)

Pro:

• filmy,hry,hudba
  • skvělá grafika
  • wifi
  • odolnost
  • dlouhá výdrž na baterii
  • custom firmware

Proti:

• slabý zvuk ve sluchátkách
  • webový prohlížeč
  • poslední dobou méně her (bohužel..vlivem pirátství) ale blýská se na lepší časy!
  • Ano (5)

Přidáno: 30. srpna 2009

zbirda633

Přenosná herní a multimediální konzole s LCD displayem o velikosti 10 x 7 cm umí přehrávat hry, MP3, videofilmy a prohlížet fotografie. Má zabudované WIFI a USB.

Pro:

• dobrá grafika
  • velký výběr žánrů her
  • wi-fi
  • možnost hrát víc hráčů najednou
  • přehrávání filmů a muziky
  • váha

Proti:

• špatná viditelnost při hraní venku
  • slabé reproduktory
  • Ano (9)
  • Ne

Přidáno: 27. srpna 2009 (naposledy upraveno 30. září 2009)

Wavefuck

Přenosná herní konzole je pro toho, kdo často někam jezdí a taky rád paří hry.Přenosná herní konzole je pro toho, kdo často někam jezdí a taky rád paří hry.Přenosná herní konzole je pro toho, kdo často někam jezdí a taky rád paří hry.Přenosná herní konzole je pro toho, kdo často někam jezdí a taky rád paří hry.Přenosná herní konzole je pro toho, kdo často někam jezdí a taky rád paří hry.Přenosná herní konzole je pro toho, kdo často někam jezdí a taky rád paří hry.Přenosná herní konzole je pro toho, kdo často někam jezdí a taky rád paří hry.
  • Ne (15)

Přidáno: 25. srpna 2009

kubas

Výborná konzole na cesty i na doma, ke konzoli je velký výběr her všech žánrů, možnost dokupovat doplňky a tak dále.

Pro:

• skvélě na cesty
  • velký výběr her
  • pěkná grafika
  • možnost připojení na internet
  • hodně doplňků
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (8)

Přidáno: 16. srpna 2009

.lů.ů..
  • Ne (19)

Přidáno: 7. srpna 2009

moc ho chcy

Pro:

• moc bych chtěl psp
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (24)

Přidáno: 23. července 2009

Mirak

Mirak

Pokud chcete si dobře zapařit a nechcete sedět pořád u televize tak je to nejlepší mobilní možnost.

Pro:

• Velice dobrý na hry a stejně tak dobrý display.

Proti:

• Nedá se volat ani smskovat.
  • Ne (17)

Přidáno: 20. července 2009

mikymac

mikymac

jinak moc dobra vjec fakt dobra

Pro:

• dobre promišlení stylu

• moc drahe
  • Ne (15)

Přidáno: 18. června 2009

honny51

honny51

Bomba věc,málo her je jen proto že je na PSP velká míra pirátství . Kdo si chce koupit dobrý handlehad tak at si zvolí PSP a ne Nintendo.

Pro:

• Přenosné
  • Baterie dlouho vidrží
  • Wi-FI ,Hraní po Internetu
  • Méně her (ale to kvůli pirátství )

Proti:

• Ve slunci nejde nic vidět
  • Po delším hraní bolí prst
  • Na PSP Light nejdou filmy z Pc
  • Ano (18)

Přidáno: 12. června 2009

derek

derek

Mám dotaz na psp Slim mi nejdou prehravat filmy format MP4 by to melo pobrat ne?Nevim co stim..poradi nekdo dik.
  • Ano (7)
  • Ne (16)

Přidáno: 10. března 2009

cz.lukas.marek

Zcela nové multimediální centrum od Sony je oproti svému předchůdci nejen o třetinu lehčí a tenčí, ale může se pochlubit zbrusu novým vybavením jako jsou například integrovaný mikrofon nebo větší a kvalitnější displej s téměř 17 miliony barev o velikosti 4,3 palce(více10,7 cm). Z vlastní zkušenosti můžu jen potvrdit, že u předchozí verze (PSP 2004) mikrofon velice chyběl, protože když jsem se dostal za pomoci sítě Wi-Fi na produktem přímo podporovaný Skype, tak jsem z důvodu absence mikrofonu nemohl využít Skype volání a mohl si tak pouze se svými přáteli dopisovat. PSP nám také nabízí hry ve výborné kvalitě na discích UMD(Universal Media Disc). Své herní pozice si pak budete moci spolu s filmy, fotografiemi ukládat na paměťové karty Memory Stisk Duo Pro, které dosahují kapacity až 16GB, a tak se Vám na jednu takovou paměťovou kartu vejde až 20 filmů. Hry je možné hrát i po síti či v režimu Multiplayerpřes bezdrátové internetové připojení Wi-Fi. PSP je oprávněně nazýváno multimediálním centrem, protože zvládá mnoho věcí- přehrávání filmů, videí, hudby, prohlížení fotografií a textů, hraní her a také prohlížení internetu přes Wi-Fi. Podle mého názoru je tahle věc dokonalým řešením pro zábavu na cestách a Sony PSP můžu jen doporučit. Pořizovací cena se pohybuje okolo 4 500Kč, což je při pohledu na funkce téhle mašinky výborná cena =)

Pro:

• Mikrofon
  • Bezdrátový internet přes Wi-Fi
  • Velmi kvalitní LCD displej s úhlopříčkou 4,3 palce
  • Snadné ovládání
  • Kvalitní stereo reproduktory
  • Filmy ve vysokém rozlišení
  • Praktické rozměry
  • Výdrž baterie až 5 hodin
  • Procesor 333 Mhz

• Vyrábí se málo her.
  • Na slunci chabá viditelnost
  • Kabel k propojení s PC není součást balení( od 149Kč)
  • Ano (17)

Přidáno: 2. března 2009

Rotr

KonzoliSony PlayStation Portable vlastním už dost dlouho a nenašel by se u mě den, kdy by mě omrzela. Určitě se této koupy nebojte, protože ja sám mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti a troufám si dokonce i říct, že to byla nejlepší investice, co jsem kdy udělal. Nejvíce ocením parádní poslech hudby, kterou poslouchám ve směs pořád. Tato konzole opravdu přináší pozitivně kvalitní zvuk a to hlavně pro hudbu. Při zapojení do reproduktorů ale nevydává dostačující výkon, ale spíš pro ty náročnější, ale rozhodně to není nic, co by vás mělo odradit. Filmy ve velmi dobré kvaliě a rozlišení. Hry jsou na PSP provedené velmi dobře a grafika rozhodně nikoho neurazí. Webovému vyhledávači už bych dal ale malé mínus za jeho zpracování. Pokud tuto konzoli chcete, rozhodně neváhejte. Já sem majitelem více konzolí a proto rozhodně říkam, že tahle je nejlepší...

Pro:

• kvalitní zvuk
  • parádní grafika
  • velmi dobrý obraz

• webový vyhledávač
  • menší výkonost
  • Ano (15)

hUra

hUra

PSP vlastním již nějakou dobu poměrně slušně jsem si s touto konzolí užil. Po rozbalení originálního balení zpravidla nenajdete žádné extra příslušenství, takže musíte dokoupit USB kabel a doporučuji kvalitní fólii na display. PSP má výtečný poslech hudby a dopře přednastavený equalizer. Filmy ve formátu mp4 jsou také parádní a najdete mnoho prokramů pro konverzi včetně možnosti vpalování titulků do obrazu (titulky jsou dobře čitelné i na PSP). PSP má wi-fi, Skype a webový prohlížeč (nepříliš kvalitní). Hraní na sluníčku je prakticky nemožné, ale v metru si skvěle zkrátíte čas. Já osobně jsem PSP pořádně ocenil až po nahrání pár homebrew (ztráta záruky), například možnost zobrazování pdf, pdb a rtf v ebook readru je k nezaplacení a čtení na psp na velkém display je velmi pohodlné. První a poslední kapitolou jsou hry a řeknu vám, že tohle je zkrátka nejlepší digiška na trhu :-) Her již je poměrně dost a některý maj opravdu parádní grafiku. Já rozhodně doporučuji, ale časem asi trochu omrzí jako každá věc.

Pro:

• velký display
  • poslech hudby
  • pouštění videa
  • wi-fi
  • lehká váha

Proti:

• na sluníčku téměř nulová viditelnost
  • nepříliš ergonomický úchop (po delším hraní se dostaví kreč do palce)
  • Ano (28)

Recenze PSP-2000 (Slim&Lite)

Sony PSP (Playstation portable) je přenosná multifunkční konzole. Primárně je samozřejmě určena herním nadšencům, ale její 4,3 palcový širokoúhlý displej můžete použít i ke sledování filmů, obrázků, fotek či videí, nebo prohlížení internetu přes integrované wifi. Celá recenze na george.pise.cz

George

Jednoznačně nejvýkonější herní konzole, která je k dostání, mám verzi PSP-2000 Slim&Lite, perfektní na filmy, hry, hudbu

Pro:

• Grafika u her, filmy, hudba, interent přes wifi, hry po internetu přes wifi, obrázky

Proti:

• Sice je již dost her a nudit se nebudete, ale moc jich stejně nevychází - ale Sony slíbila, že rok 2009 bude rokem PSP, tak uvidíme
  • Ano (19)
  • Ne (6)

G21

G21

Slušně vybavená přenosná herní konzole. Bohužel hlavní deviza je v přenositelnosti a grafice. Bohužel je výrobcem nesmyslně blokována proti všemu možnému i nemožnému. Výkon součástek špičkový bohužel možné využití minimální. Neustále se opakující klišé v několika málo hrách. Jedna jediná hra by konzoli mohla přidat další dvě hvězdy. No možná v budoucnu, uvidíme.

Pro:

• Grafika
  • Přenositelnost
  • Rozměry
  • Výdrž baterie
  • Dostupnost

• Výrobek Sony
  • Nedostatek her
  • Cena
  • Cena her
  • Ano (9)
  • Ne (23)

Přidáno: 21. prosince 2008

PSP dost dobrá hračka

PSP je povedená víceůčelová konzole do ruky. její klady: přehrávání filmů a hudby hraní her serfování po netu ¨ funguje jako flash disk její zápory: drahé hry lechce se da ukrást!!! Celá recenze na herni-konzole.heu...

Přidáno: 7. prosince 2008

eL_KeDaRoSs

Velmi zdařilá, možná i nejlepší mobilní herní konzole, co jsem držel v ruce. Osobně jí mám cirka rok a v některých směrech mě opravdu neomrzela, obzvlášťě hudbou a filmy na cestách. Hry: pravda, ty omrzí.

Pro:

• rozšíření MSD karet
  • skvěle propracované hry
  • dobrá kvalita filmů
  • velká výdrž baterie
  • wifi přijímač

Proti:

• špatná viditelnost obrazovky na sluníčku (PSP 1000, 2000)
  • málo hlasité reproduktory
  • již menší výroba her
  • nepodporuje jiný hudební formát, než .mp3 a .wav
  • Ano (27)
  • Ne (6)

Přidáno: 1. prosince 2008

edour

já ho osobně nemám ale má ho kámoš a musim říct že se fakt vytáhli

Pro:

• přenosné
  • skladné

• rychle omrzí
  • Ano (11)