Poradna Microsoft Xbox 360 se senzorem Kinect 250GB

Autor: Anonym | Vloženo: 09.01.2012 000 13:50 | Témata: Poradna Microsoft Xbox 360 se senzorem Kinect 250GB

Anonym

Kde stáhnout hry na xbox zdarma

Dobrý den rád bych se zeptal , jestli jdou stáhnout hry na xbox zdarma

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    14. ledna 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    hry na XBOX 360 se dají stáhnout z Game Marketplace.
    Za demoverze her neplatíte, celé hry se zdarma stáhnout nedají. Holt v této době se za všechno platí i když je na Marketpalace dost her. Z vlastní zkušenosti jsem žádnou zdarma stažitelnou hru nenašel.
    Celou hru si musíte zaplatit buď to elektronicky přes bankovní účet, nebo použitím specielního platidla určeného pro XBOX 360 Microsoft Points (Pointy)*. Jsou to kartičky nebo kupóny s kódem který zadáte na svém profilu, k jejich aktivaci je zapotřebí mít účet Xbox LIVE. Předplacené zlaté, nebo stříbrné členství účtu není k aktivaci Pointů zapotřebí, dají se koupit ve specializovaných obchodech v různých hodnotách: 800 P*, (1200 P = V této hodnotě se už skoro neprodávají), 2100 P a nejvyšší 4200 P. Hodnota 800 P je něco kolem 300 Kč.
    800 P Je průměrná cena všech her v Pointech, které se dají zakoupit pouze na Marketplace a v běžných obchodech se neprodávají, jsou zařazeny v sekci ARCADE. Každá tato hra má zvlášť v rámečku napsané ARCADE. Naopak hry které se dají koupit v krabičkách na disku, na Marketplace se ceny těchto her ke stažení pohybují přes 1000 P. Tyto hry lze koupit přes bankovní účet penězi stejně jako v obchodech, ale vyjde to většinou stejně ,nebo dráž jak v obchodě 599,- až 1499. Tyto dražší hry se vyplatí koupi přes Pointy, nebo si raději počkat až se zlevní. Záleží na konkrétní hře jak se prodává, jestli je právě nová, nebo už je starší. Je také dobré dívat se na ceny her a porovnat kde se jejich koupení vyplatí. Dají se na Marketplace najít i pěkné ceny her za 299,- např. první díl Sci-Fi střílečky z pohledu první osoby Crysis, která se v obchodech neprodává, nebo pěkná dětská hra Mini Ninjas a další… Za tokovou to cenu se hry už vyplatí koupit přes účet, protože v porovnáním s obchody určitě vyjdou levněji. Proto je také dobré občas se podívat na ceny her a jestli jsou nějaké zlevněné.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (23)
    • Ne (21)
  • nikelbac

    nikelbac

    9. ledna 2012

    Ano hry jdou stáhnout, xbox musíte připojit k internetu a posléze přes menu si vyhledáte hry.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (20)
    • Ne (49)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.