Poradna Microsoft Xbox 360 se senzorem Kinect 250GB

Autor: | Vloženo: 01.06.2014 000 16:07 | Témata: Poradna Microsoft Xbox 360 se senzorem Kinect 250GB

Důležitost HDD

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, jaký smysl má v x360 250GB HDD , pochybuji o tom ,že se na něj dá nahrát hra které potom půjde spustit pouze z HDD , jedna věc co mě napadá je ,že bude načítání rychlejší a ta druhá je, že na 4GB HDD neuložím tolik "sejvů" her jako na 250GB ... Kde je pravda ? Díky ( Předem se omlouvám ,jestli tady už tento dotaz byl a proto prosím o ještě 1. odpověď na tady toto :) )

  • 1. června 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Harddisk je důležitý pokud chcete kupovat hry online a stahovat z Live (běžné kvalitní hry zaberou několik GB dat, takže na 4 GB verzi je není kam uložit). Dále pak nové hry jako je GTA 5 a Battlefield 4 mají povinné instalace více než 4 GB dat, takže na 4 GB verzi XBox 360 si takové hry ani nezahrajete (alternativou ovšem dost nepohodlnou je instalace na usb flash, ten je ale na XBox 360 omezen na max. využitelnou kapacitu 32 GB).
    Samozřejmě i když se hra nainstaluje na HDD, tak vyžaduje při spuštění ověření pravosti vložením originálního DVD s hrou (takže žádné takové, že si DVD s hrou půjčíte od kamaráda, hru nainstalujete na HDD a pak mu DVD vrátíte a hra vám pojede aniž by se nějak ověřovalo, že ji máte skutečně koupenou).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.