Poradna Microsoft Xbox 360 se senzorem Kinect 250GB

Autor: | Vloženo: 30.05.2011 000 15:08 | Témata: Poradna Microsoft Xbox 360 se senzorem Kinect 250GB

PROSÍM ODPOVĚZTE !

Ahoj, prosím porodte!Chci se zeptat na pár otázek ohledně xbox kinect..
1,.když si koupím xbox 250gb s kinectem bude tam kartička zlatého členství na měsíc zdarma??
2. když si pořídím kartičku na live (nebo jestli to zlaté členství na měsíc zdarma je)můžu stahovat bez žádného nakupování demo verze her?
3.a ještě jedna otázka ohledně služby live- je v češtině?
---------A teď ohledně přístroje - --------
1,jde hrát hry v blízkosti míň než 2,5m?jako například 2 metry?
2.Je v krabici český manuál a návod?
3.někde jsem četla že do xboxu jdou dát filmy či hry pomocí wifi..Je to možné?jestli je, tak prosím jak mám navázat kontakt s xboxem a počítačem?mám dokoupit do počítače wifi? nebo je to něco takového součastí balení XBOXU?
4.A ještě poslední otázka- je pravda že jakékoliv konzole (playstation, XBOX,NINTENDO....)prostě jestli ty hry vypalují pixely na plasmách. (napříkald když se jedou v nějaký např. autové hře závody a tam je například dole měříč rychlosti a hraju tu hru například 30 min a stopnu ji tak se na obrazovce objeví obrysi toho měřiče atd) ano či nevypalují?
---PROSÍM PORADTE NA VŠECHNY OTÁZKY MOC DÍKY PŘEDEM!!

  • originálky.cz

    originálky.cz

    31. května 2011

    Dobrý den

    1. Kartička tam žádná nebude neboť to neni děláno pomocí kódu na kartě ale automaticky při vytvoření nového účtu na xbox live dostáváte měsíc zdarma zlatého členství.
    2. Pro nakupování nebo stáhování demoverzí nemusíte být zlatým členem. Tato služba stejně tak komunikace funguje každému, akorát zlatí členové mají dřívější přístup k demoverzím a nějakému obsahu. Bude Vám to psát že obsah momentálně nejde stáhnout ale zhruba po týdnu se uvolní i pro stříbrné členy.
    3. Xbox live je oficiálně podporován v ČR ale v českém jazyce neni. Občas se tam objeví české slovo ale velmi sporadicky.

    1. U Xboxe je bezdrátový ovladač. Určitě můžete hrát na vzálenost menší než 2,5 metry, klidně můžete být od xboxe na 10cm a ovladač Vám bude v pohodě reagovat.
    2. ano v krabici je český manuál pokud nekoupíte nějaký dovoz z ciziny.

    3. xbox má v sobě Wifi příimač, musíte mít doma wifi vysílač nejlépe wifi router. Xbox zvládá přehrávat filmy ale neni to 100 procentní. zaleží v jakém je film formátu. Problém bude s titulka to xbox moc nepodporuje.

    4. Slyšel jsme že se Vám může vypálit obraz do plazmy pokud tam bude delší dobu stejný obraz. Ale bude to asi delší doba než se Vám to stane. Znám lidi co hrají na plazmě a nemají problémy.

    S pozdravem

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
    • Guminator

      15. června 2011 - Guminator

      Co se týká té vzdálenosti: Jde použit KINECT i na kratší vzdálenost než 2,5m? Děkuji


    • Migy

      29. června 2011 - Migy

      Hráč by měl být od senzoru vzdálen alespoň zhruba 1,8 metru, v případě dvou hráčů se doporučuje vzdálenost alespoň přibližně 2,5 metru.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.