Poradna Microsoft Xbox One 500GB

Autor: | Vloženo: 29.11.2015 000 15:21 | Témata: Poradna Microsoft Xbox One 500GB

Výkon Xbox One

Dobrý den mám takovou otázku ohledně výkonu. Jedním prodejcem mi bylo řečeno,že Xbox One prozatím nejede na plný výkon.Že je schválně brzděn,aby se ještě prodával Xbox 360,ale v brzké době cca do roka pojede na plný výkon ( asi aktualizace ) tím pádem nastane velké boom.Dokonce překoná výkonem PS4.Mohl by mi někdo říct co je na tom pravdy?Děkuji

  • 29. listopadu 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    To jsou s prominutím kecy (na prodeje zastaralých XBox 360 MS kašle, to ostatně jde vidět na výrobcem uměle vytvořeném nedostatku XBox 360 konzolí na předvánočním trhu).
    Když to (hodně) zjednoduším pro laiky, tak XBox One i PS4 mají skoro stejný HW a taky velmi podobný výkon. Multiplatformní hry dnes vypadají na obou konzolích prakticky stejně (u XBox One verzí bývá maličko nižší nativní rozlišení, které je ale interpolováno na full hd tak, že to poznáte od PS4 verze jen když monitory s hrami máte vedle sebe a ostřížím zrakem hledáte rozdíly).
    Žádné "zvyšování" výkonu ze strany výrobce konzole uvolněním nějakých imaginárních omezení se konat nebude. Jediné čeho se dočkáme je lepší využití výkonu obou strojů ze strany vývojářů her (lepší optimalizace sw kódu her) a tedy i vizuálně lepších výsledků (platí jak pro XBox One, tak pro PS4). Stejná situace byla i u předešlé generace PS3/XBox 360 - stačí se podívat na první hry pro tyto mašiny a pak na to co vyšlo v poslední době a rozdíl v grafice je někdy opravdu značný (to je ale jen a pouze sw optimalizací kódu her).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Jarek

      29. listopadu 2015 - Jarek

      Děkuji.


    • Jarek

      29. listopadu 2015 - Jarek

      Ještě by mě zajímalo jak je to s hrami?Jestli to je jak u Pc.že se vydá hra v Eng a třeba časem je hra k mání i s Cz titulky?Děkuji.


    • p.a.c.o

      14. prosince 2015 - p.a.c.o

      Takhle to bohužel nefunguje. Hra má buď české titulky už v základu a nebo je v angličtině. Češtiny se nedodělávají


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.