Poradna Microsoft Xbox One S 500GB

Autor: | Vloženo: 09.11.2017 000 20:25 | Témata: Poradna Microsoft Xbox One S 500GB

Xbox pro pohybové hry

Dobrý den! Moji synové (7 a 9 let) jsou nadšení z xboxu u kamarádů - hlavně z "pohybových" her s kinectem (slalom ve člunech na divoké řece, olympiáda atp.). Xbox u kamarádů je už starší. jaký xbox koupit na vánoce, aby na něm jely také tyto "pohybové" hry ovládané tělem?? Děkuji!!!

  • O2 Guru

    O2 Guru

    10. listopadu 2017

    Dobrý den,
    můžete koupit jakýkoliv novější Xbox (Xbox One, Xbox One S nebo Xbox One X - seřazené od nejstaršího po nejnovější model), k variantě S nebo X ale budete potřebovat adaptér pro možnost připojení Kinectu. Upozorním, že společnost Microsoft přestala Kinect vyrábět. S podporou do budoucna tak prozatím nepočítá a je docela možné, že už se ani neobjeví další hry pro možnost ovládání tělem.
    Naši vánoční nabídku s Xbox One S najdete na našem webu (https://herni-konzole.heureka.cz...). Pro jistotu přidávám i odkaz na adaptér pro Kinect (https://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz...).
    Mirek, O2 Guru

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • MK

      11. listopadu 2017 - MK

      Ještě jednou, jestli to dobře chápu - Xbox má taky něco jako kinect, tj. budou na něm děcka moci hrát hry ovládané tělem? Nebo to už vyšlo z módy a hraje se jen v sedě na gauči s konzolí? :) Xbox znají od kamarádů a hrají na něm právě ty hry ovládané pohybem, bojím se, že by byli zklamaní, kdyby po nadšení, že mají pod stromečkem xbox zjistili, že tam tyto hry nejdou. Díky moc za pomoc, jsem v této oblasti totální amatér! MK


    • František Hanák

      17. listopadu 2017 - František Hanák

      Hry jaké jste popisoval jsou na xboxu 360 kinect. Je to starší konzole ale je na něj mnoho těchto pohybových her


    • BH

      6. prosince 2017 - BH

      Dobrý den, navazuji na tuto otázku - řeším stejnou věc a jsem v šoku, že vlastně pohybové hry zmizely ...
      Pokud bych se rozhodl pro XBox 360 na místo XBox One - je to dobrá volba ? je rozdíl v grafice a kvalitě velký oproti XBox One ?
      Díky za odpověď.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.