Poradna Microsoft Xbox One se senzorem Kinect 500 GB

Autor: | Vloženo: 24.11.2013 000 21:10 | Témata: Poradna Microsoft Xbox One se senzorem Kinect 500 GB

Xone vs. X360

Dobrý den, hned na začátku bych řekl, že s konzolemi nemám žádné zkušenosti. A teď k věci...Mám v plánu si koupit Xbox, ale nevím jakou verzi. Rozumím logice, že Xone je nová konzole, a proto se víc vyplatí - vyšší výkon atd., ale pro mě hraje důležitou roli i cenový rozdíl, který není nezanedbatelný. Jaká bude například podpora her pro X360? Myslíte, že ještě alespoň 2 roky se dočkáme podpory? Nakonec bych se chtěl zeptat, jak je to s ovladači na X360? Někde jsem četl, že je napájí tužkovky, ale dá se sehnat např. ovladač s nějakou speciální baterií, jako je tomu třeba u fotoaparátů, nebo je možné sehnat ovladač s kabelem? Děkuji za reakce :)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    27. listopadu 2013

    Ovladač u Xbox 360 je na AA baterie, jde koupit charger kit´= taková dobijecí baterie s nabíječkou, jak je tomu například u fotoaparátů. Nebo ten kabel jak jsi psal.
    Na xbox 360 podle mého budou minimálně ty dva roky hry vycházet, vydavatelé by byli sami proti sobě, kdyby nevydávali hry na zařízení, které má několik milionů potencionálních zákazníků.
    Já osobně bych šel do Xone (kdybych se rozhodoval mezi 360 a Xone, ale jdu do PS4). Nicméně, pokud jsi xbox 360 neměl, tak je na něj tolik dobrých her, že než je dohraješ, tak tu bude možná další generace konzolí :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.