Poradna Microsoft Xbox One X 1TB

Autor: | Vloženo: 23.11.2017 000 11:04 | Témata: Poradna Microsoft Xbox One X 1TB

Kompatibilita 360 a OneX?

Dobrý den, vlastním starou 360ku s kinektem a 2 bezdrátovými ovladači. Využívám také hry z LIVE GOLD. Bude možné něco z toho dále připojit a používat na One X??? Děkuji za odpověď

  • WastingDouglas

    WastingDouglas

    6. prosince 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Pouze některé hry z xbox 360 a později půjdou i z prvního Xboxu spustit na xbox one, xbox one s a xbox one x. Příslušenství jako kinect nebo ovladače nejsou zpětně kompatibilní s xbox one (jakýmkoliv) je to zbytečné, proc taky. Xbox one ma vlastní příslušenství.v budoucnu budou a stale přibývají hry z xbox 360 do zpětné kompatibility s xbox one, protože konsoli Xbox 360 uz odzvonilo. Postupně se přestává vyrábět a i prodávat. Xbox live gold členství JE kompatibilní, normálně se přenese kompletní obssh knihovna spuštěných her z xbox 360 na xbox one, archivmenty, savy doporucuju přesunout na online cloud, pak půjdou vyvolat na xbox one konsolich. Ucet xbox live je vlastně Microsoft ucet využívající skype, Windows 8,10 a phone. Stejný údaje, email a heslo. Zakoupené hry pro Xbox 360, které jsou zpětně kompatibilní s xbox one se automaticky objevi v ready to install na xbox one konsolich. Po přihlášení příslušného účtu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.