Poradna PlayStation 4 Slim 500GB

Autor: Adam Pospíšil | Vloženo: 20.09.2019 000 10:11 | Témata: Poradna PlayStation 4 Slim 500GB

Adam Pospíšil

Adam Pospíšil

Jaký model vybrat? PS4 Slim či PS4 PRO? Nevlastním 4K Televizi.

Krásný den všem.

Nedávno jsem se zde ptal, jestli je dobrý nápad koupit Playstation jako rodinný dárek k Vánocům. Teď už vím, že ne, a tudíž budu hrát sám. Stále však nevím, zda-li pořídit model Slim či Pro a jaké tam jsou vlastně rozdíly.

Jde o to, že dominancí modelu Pro je 4K obraz, který si však nebudu moct přehrát, neb nemám 4K televizi (jen Full HD). Dále je u PROčka pár vylepšených komponentů, které Vám mají zařídit ten nejlepší herní zážitek, oproti SLIMku, ktere by mělo být slabší, a mě zajímá:

1) Když mám pouze Full HD obraz a pořídil bych si konzoli PS4 Pro, které je nastaveno hlavně na 4K, budu moci hrát plynule bez sekání? Protože jsem slyšel, že konzole je schválně nastavena na 4K a nemá díly pro hraní ve Full HD. Nebo se dá u jednotlivých her kvalita nastavit? Jak to je?

2) o kolik je model Slim "slabší" než model Pro? Někteří lidé psali, že nemá tak dobrou grafiku, že se víc seká.. A jak to bude na té televizi? Mám LG Smart TV 3D z roku 2014, nějakých 55 palců. Bude to stačit?

Děkuji za rozumnou odpověď, která by mi, teď už snad, pomohla při definitivním rozhodnutí.

  • E-shop

    E-shop

    20. září 2019

    Dobrý den,

    řeknu Vám to takhle, pokud neřešíte peníze, kupte si Pro, framy budete mít stabilnější i na FHD TV. Ten super sampling nebo co tam je, se zapíná pouze když máte 4K, jinak to bude zašedlé.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Adam Pospíšil

      20. září 2019 - Adam Pospíšil

      Díky za rychlou odpověď.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.