Poradna Herní konzole


Autor: | Vloženo: 14.05.2015 000 17:51 | Témata: Poradna Herní konzole

Xbox 360 nyní?!

Ahoj, mám otázku a zároveň velké dilema, jestli se vyplatí ještě kupovat xbox 360. Chci si zahrát GTA 5 a nevím jestli to stojí za ty peníze, když GTA 6 nebo jiné hry už nebudou chodit.
Shrnutí: Bude xbox 360 za rok, nebo za dva ještě podporovaný a jeho grafika atd bude dostatečná i na nové hry? Děkuji za ochotu poradit :)

  • 14. května 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Xbox 360 je dobrá konzole na dnes existující hry. Hry, které vzniknou v budoucnu budou na XBox 360 vždy výrazně (graficky) horší než na nových XBox One/PS4, nebo vůbec na tuto starou generací konzolí nevzniknou. Právě dnes Ubisoft oznámil ukončení vývoje her na PS3/XBox 360 (s vyjímkou Just Dance). Tzn. na XBox 360 už nevyjde žádný nový Assassins Creed, žádné nové Far Cry, žádný nový Watch Dogs. A rozhodně GTA 6 NIKDY na XBox 360 nevyjde, protože za těch několik let co to bude na pořadu dne pro XBox 360 žádný velký vývojář nebude hry vydávat, protože by se mu to nevyplatilo.
    Takže, chcete-li si zahrát dnešní levné hry, pořiďte si XBox 360 a užívejte si perfektní kolekci levných her, ale nepočítejte s tím, že pro tyto herní konzole, které jsou v prodeji již 9 let, někdo bude nadále vydávat perfektní nové hry.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.