Poradna Nintendo 3DS

Autor: | Vloženo: 21.11.2013 000 16:40 | Témata: Poradna Nintendo 3DS

Dsi XL či 3DS .....

Chtěl bych se zeptat na co by jste vsadily pokub jste mohli mí t dsi Xl z 3mi hrami typu mario ....Nebo 3ds bez her ,dálší otázka zní jestli jsou už nějaké hry přednainstalované v nintendu 3ds

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    21. listopadu 2013

    Tohle hodně záleží na tom, kolik her budeš chtít kupovat do budoucna. Jestli je pro Tebe 500 za hru hodně, DSi bych zvažoval. Je to rozhodně dobrá konzole se spoustou skvělých her.
    Nicméně svá nejlepší léta má již za sebou. Novinky vycházejí hlavně na 3DS a ty si na DSi nezahraješ, což Tě bude později určitě mrzet, protože vycházejí fakt parádní hry. Jasně 3DS vyjde o něco dražší a z her je tam tuším jen něco s augmentovanou realitou, čili nic, co by stálo za zmínku (může tam být teoreticky i nějaká pořádná hra předinstalovaná, ale nespoléhal bych na to). Hry na 3DS mohou být i o kapku dražší i tím, že jsou to novinky. Ale na 3DS si zahraješ hry i pro DS, což opačně neplatí. navíc i na 3DS jsou už dnes dobré hry, které stojí pod 500 Kč.

    Pokud plánuješ nějaké hry do budoucna kupovat (třeba 3 za rok) a pokud není rozdíl v ceně nijak dramatický, za sebe bych určitě bral 3DS. Na 3DS máš větší výběr. Můžeš hrát levné hry na DS, kupovat levné 3DS hry, nebo i jít po novinkách.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.