Nejnovější recenze ze sekce Herní konzole
- Je to retro!!
Splňuje očekávání, ideální pro občasné domácí hraní.
- Dualsense ovladac
- Kvalita zpracovani
- Rozmer oproti klasické verzi
- Nemam žádné
Dobrý.
- KVALITA DODANÉHO ZBOŽÍ.
zboží jsem dostal obratem
- PS5 je naprosto luxusní a úžasná herní konzole, protože to má naprosto luxusní chlazení a celkově to má naprosto luxusní vnitřnosti.
- retro osmdesátková vzpomínka. Už několikátý den tu paří i ten, co říkal, že to bude blbý.
Zpracování odpovídá ceně, ale funguje dobře.
- Poměrně těžký
- maximální nadšení
- Pro retro hráče to je TOPka
- Podpora mnoha retro herních systému
- Skvělí obraz
- Skvělá nostalgie
Hráči co milují staré hry si užijí mnoho hodin zábavy při nic nedělání, sám mám rozjeté pokémon hry na GBA, NDS a spoustu jiných her na PSX.
Nostalgie jak MAGOR! 10/10
- Skvělý display, dostatečná velikost i na čtení titulků, dostatečná velikost na držení v rukou u velkého chlap
- Analogy i tlačítka na joyconech jsou menší než třeba na ovladači PS5 či Xboxu, ale vždy se dá dokoupit procontroler nebo si zvyknout.
- Na dnešní dobu již starší hardware, takže grafická stránka není oslnivá, ale to vadí člověku chvilku a jakmile se ponoří do hry, tak už to tolik nevnímá.
- Flexibilita použití konzole
- Obrovské množství super her
- Dokonalý obraz s OLED displejem
- 64GB interní paměti
- Zvuk
Skvělá konzole s úžasným OLED displejem. Nabídka her je super a vše běží jako po másle. Flexibilita použití (handheld, table top a k TV) jsou příjemný bonus. Dlouhá morální životnost hardware je super, nemusím každý rok kupovat nový "stejný" model. Očekávám dlouhé stovky hodin zábavy.
Doporučuji přikpupit temperované sklo na displej, z výroby aplikovaná fólie je sice kvalitní, s tvrdým povrchem, ale stále jen "plastová".
- Velikost
- Nabídka her
Prostě Nintendo. Vše je skvěle vymyšlené a dobře do sebe "zapadá". Akorát do ruky pro mého syna. Doporučuji dokoupit temperované sklo na displej.
Zakoupil jsem zde konzoli Anbernic 405m a můžu všem vřele doporučit. Miluju starší hry a tahle konzolka přesně splňuje co jsem očekával. Obchod taky super jeden den objednáno a druhý den doma....vše v pořádku. Tak to má být...obchod i konzoli doporučuju všem pařanům.
Je rychlejší
- Neskutečná konzole s inovativní hratelnosti.
- Zelda to je naprostá povinnost - takové hry konzole prodávají ❤️
Nic.
- dobra vec
- dual OS je super
- emuluje kvalitne
- za dobrou cenu hodne muziky
- trochu zabijak casu :D
- bez problému a rychle
Dobrý výběr a bonusová hra