Nejnovější recenze ze sekce Herní konzole
- Super
ok
- Spousta zábavy na jednom místě
- USB C
- IPS display
- český manuál by se zde hodil, je zapotřebí kombinace kláves pro ovládání ukládání atd.
- kompaktní
- poslední generace konzolí za nízkou cenu
- Gamepass
- zpětná kompatibilita umožňuje hrát jinak nedostupné klenoty z generace x360
- podrobné a přehledné nastavení technických parametrů jako obraz, zvuk atd. včetně toho, zda připojená televize dané podporuje atd.
- velmi malý disk (reálně cca 360GB pro instalaci)
- občas se ukazují limity výkonu proti Series X nebo PS5
- ovladač působí ve srovnání s DualSense jako dětská hračka
- velmi hlasité cvakání tlačítek i páček ovladače
- výrazné zahřívání
- nepřehledné a málo intuitivní prostředí
- chybí zásadnější exkluzivity
- Bezproblémová orientace v gamepassu/storu
- Plynulost her
- Rychlost přepínání mezi hrami
- Rychlost spouštění her
- Široká nabídka her ve storu :)
- Chybí mi kinect :(
Skvělá věcička na dlouhé zimní večery. Bohužel pro mě je to tak super, že tím aktuálně trávím i ty jarní a budu určitě i ty letní a podzimní Často se u her zapomenu až do 2-3 hodin ráno a pak se mi druhý den těžko vstává.
Nabídka her je parádní, zavzpomínala jsem si na dobu dávno minulou, kdy jsem po škole hrála Simíky. To je pecka :) ale i další hry jsou skvělé. Za mě určitě doporučuji pořídit. Nudit se nebudete. Grafika super, rychlost také a o hezkém designu ani nemluvím :)
- Velikost
- Paměť
- GamePass
- Design
- Výkon
- Vysoká cena rozšíření paměti
- Absence mechaniky
Tahle konzole mě velice mile překvapila. Na svojí velikost má obrovský výkon. Při hraní je krásně tichá, takže ani nevíte, že je zapnutá. Moc se mi líbila možnost měsíčního předplatného GamePass. Knihovna her je obrovská a člověk neví po jaké hře dříve sáhnout. S pamětí 1TB je na hry stále dost místa. Co mě ovšem mrzí, je cena rozšířeni paměti. Ale to bych viděl asi jako jediný neduh, této konzole. Za mě se tato konzole moc povedla. Je vhodná jak pro příležitostní hráče tak ji jistě ocení i nároční gameři.
Valve Steam Deck Console 64GB
Přidáno: 17. dubna 2024
(naposledy upraveno 17. dubna 2024)
Zakoupeno v Svět Počítačů
- super!
funguje jak má, spokojenost
- Naprostá špička v segmentu on-line hraní
Velký posun oproti PS 4. Velký výkon na všechny hry
- Jednoduché na použití
- Dobré ovladače, velká možnost nastavení reakace tlačítek
- Novinka , propojení k PS 5.
- Občas se seká při používání.
- grafika
- design
- výběr her
- snadná instalace
- ovladač působí lehce nekvalitně ve srovnání s konzolí
Musím říct wow! Xbox Series S spolu s měsíčním předplatným Game Pass Ultimate je skvělá kombinace pro každého, kdo hledá cenově efektivní způsob, jak se ponořit do světa her. Od prvního zapnutí jsem byl ohromen, jak snadno se konzole instalovala. Za pár minut jsem byl připraven hrát. Uživatelské rozhraní je intuitivní a přívětivé, což umožňuje rychlý přístup k hrám a službám.
Jedním z hlavních lákadel Xbox Series S je jeho ergonomický design. Je ideální pro menší prostory a snadno se vejde do jakékoliv TV sestavy bez toho, aby zabíral příliš mnoho místa. Navíc, s 1TB úložištěm mám dostatek místa pro všechny mé hry.
Game Pass Ultimate je pravým pokladem pro každého hráče. Obrovský výběr her zahrnuje jak nové tituly, tak klasiky, které mě nikdy nenechají ve štychu, když hledám něco nového ke hraní. Plynulost a grafická kvalita her jsou na tomto zařízení vynikající, což poskytuje poutavý herní zážitek bez zbytečných prodlev.
Skvělá zábava
Nejlepší konzole která se dá momentálně sehnat.
The best
- Super funkce ovladačů
- Docela krkolomné ovládání, ale je to o zvyku...
- Neskutečný vopruz po prvním spuštění... Musíte vyplňovat a odklikávat milion věcí, všude se registrovat. Bez vyplnění adresy hrát nemůžete.
Trochu neintuitivní ovládání, ze začátku trochu zamrzání ale už je to ok... Hraní hezké.
- Parádní
- Super Android TV box
- velice přehledné menu
- jde pěkně snadno seřadit hry v menu bez nutnosti je stahovat vícekrát
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »