Nejnovější recenze ze sekce Herní konzole
- Lepší než Xbox asi ve všech směrech
- Žádná není
Vše funguje,jak má.Je to velký posun oproti Xbox One X.
- Mini
Všechno super
- super
Super
- Vše funguje jak má
Produkt je pecka ale v alze asi maji kuryry co pracovali u ceske pošty. Doslova ta krabice od xboxu ta origos ve, ktere je uz mašina, prisla jak by ji vracel uz tak 5 clovek (fotky mam) jedine stesti bylo ze pecet byla nepirusena takze masina fungl nova ale co musela prezit to uz se nedozvime.
Minimalne jednou spadla na roh, je tam promacklina a ten papir co je kolem krabice poskubany jak by se na nem vyradila divoka kocka.
Takze ma rada zni jestli chcete krabici na vystavku tak v alze nekupovat protoze v ramci ekologie to prepravujou tak jak to je nedaji to ani do blbého sacku.
- Rozšíření o cartridge
- problém s angličtinou na obrazovce, chybí nastavení do českého jazyka.
- velmi drahá hračka :-)
- Jednoduché uvedení do provozu
- Snadná montáž přídavného SSD
- Rychlé načítání her
- Stojan součástí balení
- Ovladač dual sense
- Poškozený vnější obal, arogance obsluhy výdejního místa Alza.cz, raději kupte jinde, ceny jsou stejné všude
- Produkt doporučuji, avšak dodavatele Alza.cz nikoliv
- Zboží jako nové, nemá žádnou vadu, veliká spokojenost a dobrá komunikace s obchodem, doporučuji všem, byla jsem velmi mile překvapena i když jsem předtím obchod neznala, vše bylo v pořádku a dodací doba velice krátká, super.
Skvěle se na něm hraje, upgradovala jsem paměť o specializovaný disk na IRDM Pro Slim a šlape ještě líp, o dost rychleji se načístá.
Spokojenost, Playstation rulez.
- Je to skvělé zahrát si staré hry. Kdekoliv ti můžu vzít sebou. lehké ovládání. Mám radost
- výkon
- rychlost
- nižší GB
měl jsem problém jak se připojit k Wifi tudíž jsem to musel nainstalovat tak že jsem si musel koupit DOCK nebo HuB konektor a přes to kdo má síťák tak si to mužete natáhnout z počítače přes kabel protože to heslo nepotřebuje a doinstalovat ovladače jinak tam je MediaTek tudíž čekejte pomalejší stahovaní jinak super výkon to má na konzoli Diablo 4 a Cyberpunk sem zkoušel velká paráda děkuji.
- Cena + hra v hodnotě 1700 kč nejnovějši model s lepším chlazenim a ventilací
- Je super
- Dobrá konzole
- Elegantní
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »