Nejnovější recenze ze sekce Herní konzole
- Tichý chod
- Podpora
- Ovladač
- Trochu velká neskladná bedna
Poslední generace herní konzole od Sony je prostě a jednoduše kvalitní a herní zážitek je zaručen. Kvalitní obsah zajistí zábavu na dlouhé hodiny.
Konzoly jsem objednával hned v den vydání a od té doby již mám něco nahráno a musím jedině dopuručit.
- plynulost
- tichá konzole
- rychlost dodání
- možnost hraní ps4 her
Pozitivně hodnotím rychlost dodání alzou. Konzole je designově velmi hezky zpracovaná. Nový ovladač je velmi příjemný a pěkně padne do ruky. Tichost a plynulost her je oproti mé staré ps4 nepopsatelná.
- Chybí čeština
- dobrá herní konzole, klasika hry
- docela se zahřívá, cena, cena dalších her
spokojenost
OneStation TV Game 34232 - cartridge, 2 ovladače, pistole, 500 her
Registrovaný uživatel
Přidáno: 4. října 2023
(naposledy upraveno 6. října 2023)
Zakoupeno v 1M.cz první mobilní
- člověk si může zahrát staré dobré hry, které má na kazetkách
- skvělé ovladače, které perfektně padnou do ruky
- ovladače se dají dokoupit i zvlášť
- příliš krátké kabely k ovladačům i k televizi, člověk musí sedět dost blízko a dávat si pozor, aby hry nestrhnul, když pohne rukou s ovladačem (to je pro děti docela problém)
- potřeba koupit drahou redukci cinch na hdmi (cca 500Kč), pokud nemáte hodně starou televizi
- předinstalovaných her by mohlo být víc vzhledem k tomu, že kazetky už se prakticky nedají dokoupit
- nefunguje mi pistole, je v ní nějaký zkrat, takže ji nemůžu do her vůbec zapojit, jinak začnou blbnout
Pokud máte staré kazetky s hrama, které máte rádi, užijete si spoustu zábavy. Jestli kazetky už nemáte asi je lepší si koupit jinou verzi konzole, kde je přeinstalovaný větší počet her, aby se tak rychle neohrály.
- Xbox series X
- Krabice přišla naprosto poškozená (rozmáčklá a roztrhnutá) naštěstí konzoli nic nebylo
- Cena her
Až na stav krabice ve které zboží přišlo jsem velice spokojen s produktem.
...je to hloupost a vyhozené peníze....hry které jsou nainstalované najdete všude a z Maxi psem Fíkem to nemá nic společného. Hry jsou v AJ ,..nevím které dítě od tří let rozumí AJ. !!!
Totální hloupost.
Duhý ovladač jako bunddle je idealní kombinace pro hraní ve dvojici, případně single nečekáte na dobití ovladače.
- Tichý a rychle načítání her
- Skvělý ovladač
- Bombastická grafika
Opravdu se vyplatí koupit PS5. Čekal jsem
3 roky z koupí a teť ho mám a jsem moc ráda že jsem ho koupil i když stál hodně peněz. Vyplatí se investovat peníze do něj.
Naprostá spokojenost z kvalitou!!!
- Tiché chlazení
- Ovladač
- Jednoduché uživatelské rozhraní
- Mohla být nabíjecí baterie v ovladači, ale neberu za velkou chybu, dá se pořešit
Mám ho chvíli, tak se uvidí, přechod z PS5, kde mě nejvíc zlobil ovladač (skřípání) a chlazení (hlučný větřáček).
zatím funguje, ale za ty peníze by to mohlo umět víc
- skvělá grafika, super zvuk, mechanika na které lze přehrávat i filmy BLUE RAY
Produkt je dobrý, Jen mne zklamalo, že mi ALZA vydala zboží s porušenými ochrannými pečetěmi SONY, které přelepili nálepky ALZA. Tudíž se jednalo o zboží vrácené, nebo minimálně rozbalené. Objednáno bylo ale zboží NOVÉ. Na webu nebylo uvedeno, že by se mělo jednat o rozbalený kus. Proto si na toto dejte při výdeji pozor.
- Super
- Very silent
- Controller feels great
- Many games with subscription
- Very cheap comparing to PC
- Extra controller is expensive
Very happy with purchase. Makes you feel like a child again. Subscription is expensive, but is worth it.
zatim splnil ocekavani, vyssi vykon, grafika, tichy proti PS4 Slim, na ovladac pri prechodu z PS4 je potreba si zvyknout
xbox v kombinaci s gamepass ultimate je super
kvalita her
dolby vision
dolby atmos
VRR
- Pecka
- Rychlé naběhnutí i z hlubokého spánku což doporučuji, jinak má spotřebu až 15W
- Super funkce Quick Resume až pro 3 spuštěné hry a to i po hlubokém spánku, hra naběhne do několika vteřin
- Fungují původní ovladače z One S
- O grafice netřeba mluvit, ta je prostě TOP a je to konzole na mnoho dalších let
Super
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »