Nejnovější recenze ze sekce Herní konzole
- Nejlepší konzole na trhu
- Funguje
- Výborná kvalita
- Funguje jak má
Super! Koupil jsem již druhý protože se děti hádali, kdo bude hrát. Teď maj oba a mám klid. Nejlepší zábava pokud chtěj něco jednoduchého
- PS5 Pro je prostě perfektní
- Skvělé vypadá
- 2TB úložiště
- Hry běží bez problémů a rychle se načítaji
- Menu v češtině
- Velký výběr her
- Stojánek se musí zakoupit zvlášť
- Vyšší cena oproti klasické PS5
2TB úložiště je super. Digitální verze mi vyhovuje, protože hraji také hry přes PS Portal a tak nejsem vázaný na to, jaký disc je v konzoli. Můžu tedy spustit jakoukoliv hru. Hry vypadají skvěle, rychle se načitají.
- Výborne spracovanie
- Skvelé uživateľské rozhranie a výber hier
- Pekné balenie
The Spectrum je nutnou výbavou každého retromaniaka, ktorý zažil zlatú éru 8 bitových počítačov koncom 80. a začiatkom 90. rokov. Ak máte radi retro hry, silno odporúčam!
Konzole je výborná pro fanoušky retro her, určitě bych jí ale nedoporučil, pokud chcete hrát s malými dětmi, pro ně tato konzole není - tady na celé čáře vede Nintendo :)
My Arcade Pac-Man Pocket Player Pro
Přidáno: 30. prosince 2024
(naposledy upraveno 30. prosince 2024)
Zakoupeno v Herní svět
Pohodlí
Vše bylo a je super, syn je z dárku nadšený.
G5 Retro
Přidáno: 29. prosince 2024
(naposledy upraveno 29. prosince 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Retro hry pro malé i velké
- Funguje ok
- Skladné a v ČEŠTINĚ
- Ovladače funguji jen na několik her z několika stovek her. Nevyužitý potenciál :(
- Můžou si s tím hrát vnučky samy.
- Množství her
- Kvalitní provedení
Některé hry nejdou a některé se sekají a jsou neskutečně zpomalené nehratelný PS1 hry fungují ale je jich tam cca 12
Jsem velmi spokojen s s PS5 PRO.
- Znatelný nárůst grafického vylepšení oproti Slim verzi ( určitě ve hrách s označením PS5 PRO Enhanced )
- Přijde mi hezčí než Slim verze ( je celkově robustnější, vyrostl jak do výšky, tak do šířky )
- horní kryty jsou konečně matné, stroj je tak ve stejných odstínech bílé ( SLIM má horní kryty lesklé, PRO matné jako spodní části krytů )
- Je tišší oproti Slim verzi ( PRO je širší a zřejmě i lépe chlazené, jelikož má i širší větrák )
- Nárůst interního SSD disku na 2 TB ( oproti 1 TB ve SLIM verzi ) + možnost dalšího rozšíření o M.2 SSD disky ve slotu pro ně určeném až do velikosti 8 TB s minimální rychlostí čtení 5500 Mb/s.
- Designově se drží SLIM řady
- Procesor má novou povrchovou úpravu pro vedení tekutého kovu ( mikrodrážka ve tvaru spirály, která by měla lépe chránit před případnými problémy s únikem tekutého kovu mimo procesor a jeho lepším chlazením
- Pouze pro PRO verzi přidána funkce AI - strojového učení pro dokreslování grafiky ve starších hrách - PSSR ( Playstation Super Spectral Resolution )
- Mechanika i stojan jsou stejné se SLIM verzí
- Má již WiFi 7
- cena je pro normální konzolisty asi už fakt dost přepálená ( SONY je ale jediné, kdo přišel s mezigenerační technikou a výkonostním nárůstem a tím si může dovolit nastavit cenu jak vysoko chce. Chce rovnou na nich vydělávat a ne je jen dotovat jakomu bylo u PS4/PRO i PS5 - přesto i za tuto vyšší cenu si to své kupce vždy najde )
- bez mechaniky
- bez stojanu
- horní kryty nepasují z verze SLIM na verzi PRO a obráceně ( mají jinde uchycení )
Bohužel za tu cenu bez mechaniky ( stojan nebyl už u SLIM verze ) - vše ale extra dokoupitelné ( já použil mechaniku i stojan ze své rok staré SLIM, kterou jsem pak prodal ( až po nákupu PRO verze ) jako digitální bez mechaniky, což mi díky tomu snížilo náklady na PRO - díky prodanému Slim - 7500,- Kč + ponechané mechanice - cca 3000,- Kč a stojanu - cca 800,- Kč mě vyšel od oka na 8000 až 9000 Kč ). Takže za mě maximální spokojenost.
- Kluk je spokojený
- Funkční dle očekávání
- Perfektní ovládání
- Výdrž
- Slabší display
Bál jsem se odezvy, ale nakonec to není vůbec poznat. PS mám pro jistotu připojený kabelem. Pouze při stahování her klesne kvalita obrazu, ale to je logické.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »