Nejnovější recenze ze sekce Herní konzole
- klasika handheld, dobré provedení
- hry asi v našich končinách ne moc známé, celkem špatný výběr her, cena jako vždy
- Spokojenost
Spokojenost
- Na jeho velikost krásně sedí v ruce
- Dobře vyvážený i na delší hraní
- Jednoduchý systém v podstatě zapni a hraj
- Bytelný cestovní kryt
- Funkce stop and play stačí zmáčknout tlačítko napájení a během pár vteřin se uspí potom zmáčknu znova a jsem přímo zpět ve hře kde jsem skončil klidně i před 2 dny
- Velikost pouzdra zabírá celkem hodně místa v menších batozích
Výborný přenosný PC není sice nejvýkonnější ale optimalizace her pro něj je výborná doporučuji pokud již máte obsáhlejší knihovnu na Steamu
- Malé, svižné, výkonné, za dobrý peníz.
- Málo místa na SSD
Za málo peněz, hodně muziky.
Pro mě naprosto postačující...
- Výkonný procesor
- Špatné ovládání
- Velmi špatná obrazovka
Pěkná konzole, ale ne pro mě. Po týdnu používání vráceno do obchodu, protože problémy s očima začaly po 2 hodinách hraní. Nikdy se mi nepodařilo získat průkaz do hry pro xbox, který byl v ceně
Microsoft Xbox Series X
Přidáno: 2. prosince 2024
(naposledy upraveno 2. prosince 2024)
Zakoupeno v BOHEMIA COMPUTERS
- Rychlost doručení
- Výkonný
- Tichý
- Možnost v budoucnu rozšířit pamět
- Byl dodán výrobek, který není pravděpodobně určen pro český trh
Byl dodán výrobek, který není pravděpodobně určen pro český trh. Horní barevný obal měl standardně popisy i v češtině, což se zdálo v pořádku, ale s poškozenými pečetěmi, čehož jsem si při přebrání nevšimla. Po rozbalení bylo zjištěno, že obsahuje návod pouze v jazykové mutaci: anglicky, chorvatsky, rumunsky, bulharsky, srbsky, řecky, turecky, hebrejsky, takže pravděpodobně došlo k přebalení zboží. Toto lze zjistit i bez rozbalení zboží dle EAN kódu (nejnižší kód v okénku barevného obalu). Standardně je kód u slim verze s mechanikou 711719577188 - funguje například i na stránkách Alza při vyhledávání manuálů a návodů. Můj byl ale 711719565659 a ten již nefunguje (najde ve vyhledávači maximálně nějaké turecké nebo polské stránky). Odpověď Alzy je taková, že objednávají konzole přes českou společnost Sony. Nedokáží však z jejich strany ovlivnit původ objednávek samotné společnosti Sony (český návod na žádost dodatečně poslali). Toto celé píši jen pro informaci, nemá to vliv na samotný produkt, co se používání týče (konzole má české rozhraní). Nepůsobí to ale celé dobrým dojmem.
PlayStation 5 Slim
Přidáno: 30. listopadu 2024
(naposledy upraveno 30. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Skvělý zážitek z hraní
- Velké množství her
- Žádná není
- Displej
- Ovladace
- Preset equalizeru nastavoval hluchy clovek
Celkove asi nej handheld, bohuzel ovladace jsou neco co melo zustat v labu, moznost udelat mys z ovladace je to cool vec, kterou muzete predvest, jak zajimava je, ale je to prakticky nevyuzitelne (mini mys za 100 kc je 100x lepsi nez todle), ale bez ni by bylo zarizeni vyrazne lepsi, at uz se tyce ergonomie, nebo moznosti mit forward-facing reproduktory.
Nastaveni equalizeru je kapitola sama pro sebe - Legion schytava bidu za otresne audio, pravdepodobne to nastavoval hluchy clovek, je to temer nesnesitelny zvuk ktery zvladne pretransformovat do "good enough" zvuku Realtek Audio Console
- Kvalita
- Čitelný displej
- Není nutná PS5 pro hraní her přes cloud PS plus
- Zařízení je lehké
- Plnohodnotný dual sense v zařízeni a proto dá se využít i jako náhradní ovladač
- Praktická kapesní konzole pro hraní z cloudu a streamu
- Nutný rychlejší internet
- Portal mi nejde propojit PS5 přes hotspot pouze hry z cloudu
Je to stroj času. Vrací zpátky osmdesátky.
Ve srovnání se zachovalým původním 8bitem šetří čas a nervy při používání kazet a koaxiálního kabelu. Bohužel taky ukazuje jak milosrdná je paměť a jak ty kostičky na malé černobílé televizi tehdy vypadaly skrze růžové brýle mládí mnohem lépe.
Skvělá konzole v kompaktním balení.
- Zatím, je krátká doba na to hodnotit, ale asi to dělá to co má : -)
- Jen mě překvapila dlouhá instalace hry, disková verze.
Výrobek jsem ještě pořádně nevyskoušel.
- Kvalita her
Za tu cenu to vyhovuje. Nemůžu čekat od toho zázrak, ale jinak je to návrat do dětství:)
Ok
- Mám starší versi Ps4 a teď Ps5 Pro nebe a dudy
Ovladač dual Sense se skvěle drží v rukách. Rychlost načítání konzole parádní. Zatím nemám zakoupenou hru, kde bych využil kvality konzole.
- Kvalita
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »